Καβγάς Λαζόπουλου – Παναγόπουλου για μια δήλωση της κυρίας Τζαβέλλα

Σε αντιπαράθεση ήρθαν, αμέσως μετά το τέλος της προβολής της τηλεοπτικής εκπομπής «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», ο κ. Λάκης Λαζόπουλο ς και ο κ. Ι. Παναγόπουλο ς. Ο καβγάς ανάμεσα στον ηθοποιό και στον πρόεδρο της ΓΣΕΕ προκλήθηκε από μια φράση, την οποία ωστόσο δεν είπε ο κ. Λαζόπουλος, αλλά η ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ κυρία Νίκη Τζαβέλλα – σε άλλη εκπομπή- και την επανέλαβε ο ηθοποιός, σχολιάζοντάς τη βεβαίως κατάλληλα στο «Αλ Τσαντίρι» που προβλήθηκε εκτάκτως την περασμένη Δευτέρα. Η επίμαχη φράση που αποδόθηκε στον κ.

Σε αντιπαράθεση ήρθαν, αμέσως μετά το τέλος της προβολής της τηλεοπτικής εκπομπής «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», ο κ. Λάκης Λαζόπουλος και ο κ. Ι. Παναγόπουλος. Ο καβγάς ανάμεσα στον ηθοποιό και στον πρόεδρο της ΓΣΕΕ προκλήθηκε από μια φράση, την οποία ωστόσο δεν είπε ο κ. Λαζόπουλος, αλλά η ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ κυρία Νίκη Τζαβέλλα – σε άλλη εκπομπή- και την επανέλαβε ο ηθοποιός, σχολιάζοντάς τη βεβαίως κατάλληλα στο «Αλ Τσαντίρι» που προβλήθηκε εκτάκτως την περασμένη Δευτέρα. Η επίμαχη φράση που αποδόθηκε στον κ. Παναγόπουλο και από την οποία ξεκίνησε η όλη ιστορία ήταν: «Να δείτε τι θα γίνει στις 5 του Οκτώβρη».

Ο συνδικαλιστής με επιστολή του κάλεσε τον κ. Λαζόπουλο να επανορθώσει, σημειώνοντας ότι δεν είπε ποτέ αυτή τη φράση. Ο κ. Παναγόπουλος δεν παρακολουθούσε την εκπομπή, αλλά τον πληροφόρησαν οι συνεργάτες του για την εν λόγω προβολή και έδειξε να τον πείραξε ιδιαιτέρως το σχόλιο του ηθοποιού που ακολούθησε, το οποίο ήταν, όπως λέει: «Τι θα μας κάνεις, δηλαδή,κύριεΠαναγόπουλε;».
Οπως ο ίδιος δηλώνει, ποτέ στο παρελθόν δεν ήρθε σε αντιπαράθεση με τον ηθοποιό, ούτε καν έχει συναντηθεί μαζί του, απλώς μία φορά πριν από δύο χρόνια τού είχε τηλεφωνήσει για να τον ενημερώσει ότι όντως θα γίνει πανελλαδική απεργία: «Ηταν πολύ ευγενικός μαζί μου» λέει σήμερα.

Στην επιστολή του πάντως ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ αναφέρει ότι η επίμαχη φράση τού αποδόθηκε για πρώτη φορά από την κυρία Τζαβέλλα, στη διάρκεια πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής, την οποία διέψευσε και την κατήγγειλε ως «ψευδή και συκοφαντική». Επιπλέον, κάλεσε τον κ. Λαζόπουλο να «παίξει» στην εκπομπή του το βίντεο με τον ίδιο να εκστομίζει την επίμαχη φράση, «ειδάλλως να επανορθώσει, δημοσιεύοντας στην αρχική σελίδα του ιστοτόπου του την επιστολή διαμαρτυρίας και κάνοντας αναφορά στο γεγονός στην εκπομπή του». Και καταλήγει επισημαίνοντας ότι ποτέ δεν έκρυψε την πολιτική του ταυτότητα και την κομματική του προτίμηση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk