Αυξημένη παραγωγή για την ΑΙG Greece στο εννεάμηνο

Σε 49,2 εκατ. ευρώ ανήλθε η παραγωγή ασφαλίστρων των εταιρειών της ΑΙG Greece το εννεάμηνο Ιανουαρίου- Σεπτεμβρίου 2009, σημειώνοντας αύξηση 4,6% για το σύνολο των κλάδων επιχειρηματικών και προσωπικών ασφαλίσεων. Οπως επισημαίνεται, τα γενικά έξοδα διαμορφώθηκαν σε 6,6% των καθαρών εγγεγραμμένων ασφαλίστρων, ενώ ο τομέας εμπορικών και βιομηχανικών ασφαλίσεων αντιστοιχεί στο 44% του ασφαλιστικού χαρτοφυλακίου της ΑΙG Greece, ενώ των προσωπικών ασφαλίσεων αντιστοιχεί στο 56%.

Αυξημένη παραγωγή για την ΑΙG Greece στο εννεάμηνο | tovima.gr

Σε 49,2 εκατ. ευρώ ανήλθε η παραγωγή ασφαλίστρων των εταιρειών της ΑΙG Greece το εννεάμηνο Ιανουαρίου- Σεπτεμβρίου 2009, σημειώνοντας αύξηση 4,6% για το σύνολο των κλάδων επιχειρηματικών και προσωπικών ασφαλίσεων. Οπως επισημαίνεται, τα γενικά έξοδα διαμορφώθηκαν σε 6,6% των καθαρών εγγεγραμμένων ασφαλίστρων, ενώ ο τομέας εμπορικών και βιομηχανικών ασφαλίσεων αντιστοιχεί στο 44% του ασφαλιστικού χαρτοφυλακίου της ΑΙG Greece, ενώ των προσωπικών ασφαλίσεων αντιστοιχεί στο 56%. Η παραγωγή των επιχειρηματικών ασφαλίσεων αυξήθηκε κατά 6% περίπου.

Την υψηλότερη αύξηση παρουσίασαν οι καλύψεις περιβαλλοντικής ευθύνης επιχειρήσεων, αστικής ευθύνης επιχειρήσεων, ευθύνης και ανάκλησης προϊόντων, καθώς και οι καλύψεις απαγωγής και λύτρων. Το εννεάμηνο η εταιρεία κατέβαλε για 8.662 περιπτώσεις αποζημιώσεις που υπερέβησαν τα 17 εκατ. ευρώ και σύμφωνα με τις υπάρχουσες εκτιμήσεις η συνολική παραγωγή ασφαλίστρων για το 2009 θα πλησιάσει τα 68 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 12% σε σχέση με το 2008. Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι ως το τέλος του χρόνου πρόκειται να αλλάξει η επωνυμία της εταιρείας από ΑΙG Greece που είναι σήμερα σε Chartis Greece.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk