Τρεις ελληνίδες αμαζόνες στο βάθρο στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ιππασίας

Γυναικεία ελληνική υπόθεση ήταν το πρώτο αγώνισμα νεολέκτων ίππων του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ιππασίας, η αυλαία του οποίου άνοιξε το πρωί της Τετάρτης στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας, στο Μαρκόπουλο. Τρεις Ελληνίδες αμαζόνες ανέβηκαν στο βάθρο του πρώτου αγωνίσματος, ύψους 1.15 – 1.20μ. Στο δεύτερο αγώνισμα, ύψους 1.25μ., καλύτερος Έλληνας ήταν ο Αντώνης Πετρής, που ιππεύοντας τον Cover Page κατέλαβε την 5η θέση με άπταιστες διαδρομές και χρόνο 32,23 στον αγώνα διαβάθμισης.

Τρεις ελληνίδες αμαζόνες στο βάθρο στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ιππασίας | tovima.gr

Γυναικεία ελληνική υπόθεση ήταν το πρώτο σημερινό νεολέκτων ίππων του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ιππασίας, η αυλαία του οποίου άνοιξε το πρωί της Τετάρτης στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας, στο Μαρκόπουλο.

Τρεις ελληνίδες αμαζόνες ανέβηκαν στο βάθρο του πρώτου αγωνίσματος, ύψους 1.15 – 1.20μ. Πρώτη ήταν η Ζέτα Φούντα με την Claudia με διπλή άπταιστη διαδρομή και τον καλύτερο χρόνο στο μπαράζ, 28,79, δεύτερη ήταν η Μυρτώ Ηλιάδη Κούτσικου με την Voila He με δύο άπταιστες και χρόνο 30,97 και τρίτη η Ελίνα Κυριακού με τον Comes, με επίσης διπλή άπταιστη και χρόνο 32,02.

Στο δεύτερο σημερινό αγώνισμα, ύψους 1.25μ., καλύτερος Έλληνας ήταν ο Αντώνης Πετρής, που ιππεύοντας τον Cover Page κατέλαβε την 5η θέση με άπταιστες διαδρομές και χρόνο 32,23 στον αγώνα διαβάθμισης. Νικητής ήταν ο Τούρκος Ομέρ Καραεβλί με τη Urona με επίσης άπταιστες και χρόνο 29,87.

Την Πέμπτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο αγωνίσματα, εκ των οποίων το πιο σημαντικό είναι το ομαδικό αγώνισμα του Κυπέλλου Εθνών. Στην ελληνική ομάδα, η οποία κληρώθηκε να αγωνιστεί δεύτερη, θα συμμετάσχουν ο Αντώνης Πετρής με τον Liquido, η Ελίνα Δενδρινού με τον Liberty, η Hannah Μυτιληναίου με τον Poet και η Μυρτώ Ηλιάδη Κούτσικου με τον Lazzarone.

Στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου διεξάγεται η Έκθεση ζωγραφικής της Αλίς Τουρκινιώτη με τίτλο «Φιγούρες από το χθες και το σήμερα», ενώ το Σάββατο, 3 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί αγώνας αμαξοδήγησης με 11 άμαξες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk