Αρχίζουν τα έργα για το νέο γήπεδο της Λάρισας

Οι διαδικασίες κατασκευής του νέου γηπέδου της Λάρισας εισήλθαν στην φάση της θεμελίωσης, όπως γνωστοποίησε με επίσημη ανακοίνωσή της σε χαρμόσυνο ύφος η ΠΑΕ ΑΕΛ το μεσημέρι της Τετάρτης.

Οι διαδικασίες κατασκευής του νέου γηπέδου της Λάρισας εισήλθαν στην φάση της θεμελίωσης, όπως γνωστοποίησε με επίσημη ανακοίνωσή της σε χαρμόσυνο ύφος η ΠΑΕ ΑΕΛ το μεσημέρι της Τετάρτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης των «βυσσινί»:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την υλοποίηση του ονείρου χιλιάδων Λαρισαίων και φίλων της ομάδας μας έγινε πραγματικότητα, καθώς οι διαδικασίες κατασκευής του νέου γηπέδου εισήλθαν πλέον στη φάση της θεμελίωσης.

Εν προκειμένω, ξεκίνησαν και βρίσκονται σε εξέλιξη με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες θεμελίωσης της ανατολικής πτέρυγας του γηπέδου, οι οποίες σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της αναδόχου κατασκευάστριας εταιρείας του έργου, της κοινοπραξίας ΝΤΟΝΤΟΣ ΑΤΕ – ΚΑΘΑΡΙΟΣ ΑΤΕΒΕ – ΕΡΓΟ 3 ΑΤΤΕΕ – ΧΕΛΜΟΣ ΑΤΕ, θα ολοκληρωθούν εντός δύο εβδομάδων.

Παράλληλα, και εντός των προσεχών ημερών, αναμένεται να ξεκινήσουν οι αντίστοιχες εργασίες για τη νότια πτέρυγα, ενώ η ολοκλήρωση της διαδικασίας παράδοσης-παραλαβής από τη ΓΓΑ των νέων γηπέδων τένις (κατά την τρέχουσα εβδομάδα), θα ανάψει το «πράσινο φως» για την άμεση έναρξη των χωματουργικών εργασιών στη δυτική πτέρυγα, στο χώρο, δηλαδή, όπου λειτουργούν μέχρι σήμερα τα παλιά γήπεδα του τένις.

Με νεότερα δελτία Τύπου συνοδευόμενα από το ανάλογο φωτογραφικό υλικό, η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 θα ενημερώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα για την πρόοδο των εργασιών και την πορεία κατασκευής του νέου γηπέδου, ενός μεγάλου έργου που θα σημάνει την οριστική αλλαγή σελίδας στην ένδοξη 45χρονη ιστορία της ομάδας μας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk