Οι ενεργειακές συμφωνίες του Τσάβες

ΚΑΡΑΚΑΣ. Ο σοσιαλιστής πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες συνήψε οκτώ συμφωνίες στον τομέα της ενέργειας με αφρικανικές χώρες, επ΄ ευκαιρία της δεύτερης Συνόδου Νότιας Αμερικής- Αφρικής (ΑSΑ). Οι κυριότερες συμφωνίες υπογράφηκαν με τη Νότια Αφρική, το Πράσινο Ακρωτήριο, το Σουδάν και τη Μαυριτανία. Ο πρώτος εξαγωγέας πετρελαίου στη Λατινική Αμερική υπέγραψε επίσης συμφωνίες σε πολλούς άλλους τομείς (ορυχεία, επιστήμες, τεχνολογία, τρόφιμα και γεωργικά προϊόντα) με τον Νίγηρα, το Σουδάν, τη Ναμίμπια και το Μάλι.

Οι ενεργειακές συμφωνίες του Τσάβες | tovima.gr

ΚΑΡΑΚΑΣ. Ο σοσιαλιστής πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες συνήψε οκτώ συμφωνίες στον τομέα της ενέργειας με αφρικανικές χώρες, επ΄ ευκαιρία της δεύτερης Συνόδου Νότιας Αμερικής- Αφρικής (ΑSΑ).

Οι κυριότερες συμφωνίες υπογράφηκαν με τη Νότια Αφρική, το Πράσινο Ακρωτήριο, το Σουδάν και τη Μαυριτανία. Ο πρώτος εξαγωγέας πετρελαίου στη Λατινική Αμερική υπέγραψε επίσης συμφωνίες σε πολλούς άλλους τομείς (ορυχεία, επιστήμες, τεχνολογία, τρόφιμα και γεωργικά προϊόντα) με τον Νίγηρα, το Σουδάν, τη Ναμίμπια και το Μάλι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk