Συνάντηση με τον Σπ.Φλογαΐτη

Τήρηση της εκλογικής νομοθεσίας ζήτησε από το ΥΠΕΣ ο Γ.Καρατζαφέρης

Το θέμα της καταμέτρησης των σταυρών προτίμησης, όπως και των εκλογικών καταλόγων του Εμπορικού Ναυτικού έθεσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κατά τη συνάντησή του με τον υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών Σπύρο Φλογαΐτη. «Πρέπει να επιστρέψουμε στη νομιμότητα» είπε χαρακτηριστικά.

Τήρηση της εκλογικής νομοθεσίας ζήτησε από το ΥΠΕΣ ο Γ.Καρατζαφέρης | tovima.gr

Το θέμα της καταμέτρησης των σταυρών προτίμησης, όπως και των εκλογικών καταλόγων του Εμπορικού Ναυτικού έθεσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κατά τη συνάντησή του με τον υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών Σπύρο Φλογαΐτη.

«Πρέπει να επιστρέψουμε στη νομιμότητα, να εκλέγονται αυτοί που θέλει το Εκλογικό Σώμα. Ήδη ο κ. υπουργός δεσμεύτηκε να μεριμνήσει και να επεκταθεί πάνω σε αυτό το ζήτημα» είπε ο κ. Καρατζαφέρης.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σημείωσε επίσης ότι όταν ξεκινούν οι συζητήσεις μεσούσης της εκλογικής περιόδου, μπορεί να επηρεαστεί το τελικό αποτέλεσμα.

Ο ίδιος έθεσε και το θέμα των εκλογικών καταλόγων του Εμπορικού Ναυτικού.

«Είναι πολύς ο πληθυσμός που ταξιδεύει σε αυτά τα πλοία, και δεν θα ψηφίσουν, όχι με δική τους ευθύνη, αλλά γιατί δεν συμπεριλαμβάνονται στους εκλογικούς καταλόγους» εξήγησε.

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk