ΚΚΕ Διαπάλη για το τιμόνι της αντιλαϊκής πολιτικής

Από τις 5 Οκτωβρίου «θα συναντήσουμε το χειρότερο ΠαΣοΚπου έχουμε γνωρίσει, τη χειρότερη ΝΔ, γιατί έγιναν πιο ισχυρά τα συμφέροντα των λίγων» προειδοποίησε χθες τους εργαζομένους η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ κυρία Αλέκα Παπαρήγα, καλώντας να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ «για να συναντηθούμε μια ώρα αρχύτερα, έγκαιρα, στον δρόμο της αντίστασης, της διεκδίκησης». Κατά την ομιλία της στην προεκλογική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη κάλεσε τους ψηφοφόρους της ΝΔ και του ΠαΣοΚ να αναλογιστούν ότι σήμερα η μόνη διαφορά των δύο κομμάτων είναι «η διαπάλη για την κυβερνητική καρέκλα, το τιμόνι στην αντιλαϊκή πολιτική».

<b>ΚΚΕ </b>Διαπάλη  για το τιμόνι  της αντιλαϊκής  πολιτικής | tovima.gr

Από τις 5 Οκτωβρίου «θα συναντήσουμε το χειρότερο ΠαΣοΚπου έχουμε γνωρίσει, τη χειρότερη ΝΔ, γιατί έγιναν πιο ισχυρά τα συμφέροντα των λίγων» προειδοποίησε χθες τους εργαζομένους η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ κυρία Αλέκα Παπαρήγα, καλώντας να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ «για να συναντηθούμε μια ώρα αρχύτερα, έγκαιρα, στον δρόμο της αντίστασης, της διεκδίκησης». Κατά την ομιλία της στην προεκλογική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη κάλεσε τους ψηφοφόρους της ΝΔ και του ΠαΣοΚ να αναλογιστούν ότι σήμερα η μόνη διαφορά των δύο κομμάτων είναι «η διαπάλη για την κυβερνητική καρέκλα, το τιμόνι στην αντιλαϊκή πολιτική». Και συμπλήρωσε: «Η ΝΔ έχασε την εύνοια των επιχειρηματιών, τώρα την έχει το ΠαΣοΚ. Ξέρουν ένα χάρισμα που έχει το ΠαΣοΚ, ότι μπορεί να παραπλανά τον λαό πιο εύκολα, πιο επιδέξια από τη ΝΔ. Και να ενσωματώνει εργατικές και λαϊκές δυνάμεις μέσω της ΓΣΕΕ, των εργατικών κέντρων, της ΓΣΕΒΕΕ και ΠΑΣΕΓΕΣ».

Υπογράμμισε ότι ο ΛΑΟΣ ενδιαφέρεται μόνο «να γίνει κυβερνητικός εταίρος» και τον κατηγόρησε για ρατσισμό απέναντι στους μετανάστες. Για τον ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι η πιο μεγάλη συνεισφορά του στο σύστημα είναι «ο εκχυδαϊσμός της ανανέωσης και του εκσυγχρονισμού», σημειώνοντας ότι «ανανέωση και εκσυγχρονισμός που δεν μπαίνουν στην υπηρεσία της ταξικής πάλης, που προβάλλονται μόνο και μόνο για να υπάρχει μια συναδελφική άμιλλα με τη σοσιαλδημοκρατία, είναι άδειο πουκάμισο, είναι εμπόδιο στο κίνημα, στο ενιαίο μέτωπο εργατών, αγροτών, μικρών επιχειρηματιών». Οσο για τους οικολόγους, η κυρία Παπαρήγα σημείωσε ότι «έχουν αναδειχθεί σε συνεπείς φορείς της πράσινης μπίζνας».

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk