Εισαγγελική έρευνα για τις δημοσκοπήσεις στα blogs

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε την παρασκευή κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τις δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω των blogs, παρά τη σχετική απαγόρευση. Στο πλαίσιο της έρευνας ζητείται από τις εισαγγελικές αρχές να αρθεί το απόρρητο των ιστολογίων στα οποία δημοσιεύθηκαν οι δημοσκοπήσεις, καθώς και να δοθούν οι ταυτότητες των εταιρειών που τις διενήργησαν. Η Εισαγγελία θα αξιολογήσει το υλικό και με βάση τα στοιχεία που θα συγκεντρωθούν θα προχωρήσει στην άσκηση ποινικών διώξεων.

Εισαγγελική έρευνα για τις δημοσκοπήσεις στα blogs | tovima.gr

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε την παρασκευή κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τις δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω των blogs, παρά τη σχετική απαγόρευση.

Στο πλαίσιο της έρευνας ζητείται από τις εισαγγελικές αρχές να αρθεί το απόρρητο των ιστολογίων στα οποία δημοσιεύθηκαν οι δημοσκοπήσεις, καθώς και να δοθούν οι ταυτότητες των εταιρειών που τις διενήργησαν. Η Εισαγγελία θα αξιολογήσει το υλικό και με βάση τα στοιχεία που θα συγκεντρωθούν θα προχωρήσει στην άσκηση ποινικών διώξεων.

Πολιτισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk