ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

Εναν νέο από τα… παλιά κάλεσε ο Μαραντόνα

O ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής κ. Ντιέγκο Μαραντόνα επέστρεψε στην πατρίδα του μετά το ειδικό πρόγραμμα που ακολούθησε σε πολυτελές σπα της Ιταλίας, ελαφρότερος κατά μερικά κιλά και πιο… φτωχός κατά 5.900 δολάρια που του κατέσχεσαν οι ιταλικές αρχές για το φορολογικό χρέος (υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 40 εκατ. ευρώ) που άφησε στις αρχές της δεκαετίας του ΄90, όταν έφυγε με επεισοδιακό τρόπο από τη Νάπολι. Ο μέχρι πρότινος αγαπημένος «Ντιεγκίτο» των αργεντινών …

Εναν νέο από τα… παλιά κάλεσε ο Μαραντόνα | tovima.gr

O ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής κ. Ντιέγκο Μαραντόνα επέστρεψε στην πατρίδα του μετά το ειδικό πρόγραμμα που ακολούθησε σε πολυτελές σπα της Ιταλίας, ελαφρότερος κατά μερικά κιλά και πιο… φτωχός κατά 5.900 δολάρια που του κατέσχεσαν οι ιταλικές αρχές για το φορολογικό χρέος (υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 40 εκατ. ευρώ) που άφησε στις αρχές της δεκαετίας του ΄90, όταν έφυγε με επεισοδιακό τρόπο από τη Νάπολι. Ο μέχρι πρότινος αγαπημένος «Ντιεγκίτο» των αργεντινών ποδοσφαιρόφιλων βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο καθώς στις τελευταίες αναμετρήσεις των προκριματικών του Μουντιάλ 2010 εναντίον του Περού (10 Οκτωβρίου στο Μπουένος Αϊρες) και της Ουρουγουάης (13 Οκτωβρίου στο Μοντεβίδεο) δεν παίζει απλώς το προπονητικό μέλλον του, αλλά και το ενδεχόμενο να γραφεί στις μαύρες σελίδες του ποδοσφαίρου της Αργεντινής.

Η Μπιανκοσελέστε κινδυνεύει να μείνει εκτός τελικής φάσης Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά από το 1970 και προκειμένου να αποφύγει τέτοιο… κάζο ο κ. Μαραντόνα θα δοκιμάσει αρκετούς νέους παίκτες στο φιλικό με την Γκάνα που έχει προγραμματιστεί για τις 30 Σεπτεμβρίου και στο οποίο θα συμμετάσχουν μόνο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ομάδες της Νότιας Αμερικής. Η έκπληξη που επεφύλαξε ο «Ντιεγκίτο» αφορούσε τον 35χρονο Αριέλ Ορτέγκα, ο οποίος βρίσκεται εκτός Εθνικής Αργεντινής από το 2002!

Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk