Τέσσερα μέτρα για τους μικρομεσαίους από τον ΣΥΡΙΖΑ

Τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για μια ολοκληρωμένη πολιτική για τις μικρές επιχειρήσεις παρουσίασε από τα Γιάννινα ο πρόεδρος του ΣΥΝ κ. Αλ.Τσίπρας όπου βρέθηκε χθεςως επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε αναγκαίο να ληφθούν άμεσα τα εξής μέτρα: ? Ουσιαστική και γενναία χρηματοδότηση των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με κρατική εγγύηση και χωρίς τεχνητές καθυστερήσεις. ? Δημόσιος έλεγχος του χρηματοπιστωτικού συστήματος μέσω της εθνικοποίησης της Εθνικής …

Τέσσερα μέτρα για τους μικρομεσαίους από τον ΣΥΡΙΖΑ | tovima.gr

Τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για μια ολοκληρωμένη πολιτική για τις μικρές επιχειρήσεις παρουσίασε από τα Γιάννινα ο πρόεδρος του ΣΥΝ κ. Αλ.Τσίπρας όπου βρέθηκε χθεςως επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε αναγκαίο να ληφθούν άμεσα τα εξής μέτρα: ? Ουσιαστική και γενναία χρηματοδότηση των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με κρατική εγγύηση και χωρίς τεχνητές καθυστερήσεις.

? Δημόσιος έλεγχος του χρηματοπιστωτικού συστήματος μέσω της εθνικοποίησης της Εθνικής Τράπεζας, αλλά και με την ίδρυση μιας τράπεζας ειδικού σκοπού για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις προκειμένου να στηριχθεί η πραγματική οικονομία. ? Αλλαγή της νομοθεσίας για την εμπορική χωροταξία «ώστε να σταματήσει το φαινόμενο να φυτρώνουν παντού πολυκαταστήματα».

? Αντικατάσταση της Τειρεσίας ΑΕ από μια δημόσια υπηρεσία που θα λειτουργεί με αποκλειστικά κοινωνικά και αναπτυξιακά κριτήρια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk