Στην Ελλάδα η επενδυτική Saxo Βank

Την παρουσία της στην Αθήνα εγκαινίασε η επενδυτική τράπεζα με έδρα τη Δανία Saxo Βank, η οποία διαθέτει πρωτοποριακή τεχνολογία και εξειδίκευση στις online συναλλαγές. Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η άφιξη της τράπεζας στην Ελλάδα αποτελεί στρατηγική κίνηση, που έχει στόχο την ενδυνάμωση και περαιτέρω ανάπτυξη της θέσης στην παροχή online επενδυτικών λύσεων σε μία από τις ταχύτατα αναπτυσσόμενες αγορές στην Ευρώπη. Η κίνηση αυτή αντικατοπτρίζει τόσο την αύξηση του αριθμού των ελλήνων πελατών της όσο και την ανάπτυξη της παροχής Ιnternet και των διαδικτυακών χρηματιστηριακών υπηρεσιών στην περιοχή της Ν.

Στην Ελλάδα η επενδυτική Saxo Βank | tovima.gr

Την παρουσία της στην Αθήνα εγκαινίασε η επενδυτική τράπεζα με έδρα τη Δανία Saxo Βank, η οποία διαθέτει πρωτοποριακή τεχνολογία και εξειδίκευση στις online συναλλαγές. Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η άφιξη της τράπεζας στην Ελλάδα αποτελεί στρατηγική κίνηση, που έχει στόχο την ενδυνάμωση και περαιτέρω ανάπτυξη της θέσης στην παροχή online επενδυτικών λύσεων σε μία από τις ταχύτατα αναπτυσσόμενες αγορές στην Ευρώπη. Η κίνηση αυτή αντικατοπτρίζει τόσο την αύξηση του αριθμού των ελλήνων πελατών της όσο και την ανάπτυξη της παροχής Ιnternet και των διαδικτυακών χρηματιστηριακών υπηρεσιών στην περιοχή της Ν. Ευρώπης. Διευθυντής του γραφείου στην Αθήνα αναλαμβάνει ο κ. Εμμ. Λεμονάκης, ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό της Saxo Βank το 2006 και κατέχει εμπειρία με εξειδίκευση στην αγορά της Ελλάδας και της Νότιας Ευρώπης. Ο κ. Λεμονάκης, σχολιάζοντας την έναρξη λειτουργίας του γραφείου της Αθήνας, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η παρουσία μας στην Ελλάδα θα μας παρέχει τη δυνατότητα να συνεργαζόμαστε πιο στενά με τους πελάτες μας στην περιοχή και να τους προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση».

Η Saxo Βank ΑS Ελλάς θα προσφέρει στους έλληνες επενδυτές ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών και προϊόντων μέσω της βραβευμένης πλατφόρμας της Saxo Βank, «SaxoΤrader», το οποίο περιλαμβάνει εργαλεία για πραγματοποίηση χρηματιστηριακών συναλλαγών, διαχείριση κεφαλαίων και χαρτοφυλακίου, με πρόσβαση σε διεθνείς αγορές και με την υποστήριξη ομάδας ελλήνων στελεχών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk