ΑΙG Χρέη $121 δισ. στο Δημόσιο

Ο αμερικανικός ασφαλιστικός γίγαντας ΑΙG, ο οποίος σχεδόν εθνικοποιήθηκε προ ενός έτους για να αποφευχθεί η χρεοκοπία του με καταστροφικές συνέπειες, έχει να πληρώσει ακόμη 121 δισ. δολάρια, από τα συνολικά 182 δισ. δολάρια που τέθηκαν στη διάθεσή του από τις δημόσιες υπηρεσίες, αναφέρεται σε πρόσφατη έκθεση. Ο GΑΟ, οργανισμός επαλήθευσης των δημοσίων δαπανών, εκτιμά στην έκθεσή του ότι «η τελική επιτυχία των προσπαθειών για την αναδιάρθρωση και τις πληρωμές παραμένει …

<b>ΑΙG</b> Χρέη $121 δισ.  στο Δημόσιο | tovima.gr

Ο αμερικανικός ασφαλιστικός γίγαντας ΑΙG, ο οποίος σχεδόν εθνικοποιήθηκε προ ενός έτους για να αποφευχθεί η χρεοκοπία του με καταστροφικές συνέπειες, έχει να πληρώσει ακόμη 121 δισ. δολάρια, από τα συνολικά 182 δισ. δολάρια που τέθηκαν στη διάθεσή του από τις δημόσιες υπηρεσίες, αναφέρεται σε πρόσφατη έκθεση.

Ο GΑΟ, οργανισμός επαλήθευσης των δημοσίων δαπανών, εκτιμά στην έκθεσή του ότι «η τελική επιτυχία των προσπαθειών για την αναδιάρθρωση και τις πληρωμές παραμένει αβέβαιη», εξαιτίας κυρίως της αβεβαιότητας για την ανάκαμψη και τις τιμές στις οποίες η ίδια η ΑΙG θα μπορούσε να παραχωρήσει ορισμένες μετοχές, όπως προβλέπεται από τη συμφωνία για τη συμμετοχή του Δημοσίου κατά 80% στον όμιλο.

Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk