Το βράδυ στη Σύρο

Το Καστελόριζο και τη Ρω επισκέφθηκε ο Γιώργος Καρατζαφέρης

Το Καστελόριζο και τη Ρω επισκέφθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, συνοδευόμενος από υποψήφιους βουλευτές και τοπικά στελέχη του κόμματός του. Το βράδυ ο κ, Καρατζαφέρης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στη Σύρο.

Τα νησιά Καστελόριζο και Ρω επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, συνοδευόμενος από υποψήφιους βουλευτές και τοπικά στελέχη του κόμματός του.

Στη Ρω ο κ. Καρατζαφέρης κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο της Κυράς της Ρω, ενώ στο Καστελόριζο είχε συνομιλίες με κατοίκους σχετικά τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν κυρίως για θέματα υγείας.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναχώρησε για τη Σύρο, όπου το απόγευμα θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Το πρωί ο κ. Καρατζαφέρης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, στη διάρκεια της οποίας επανέλαβε ότι η ΝΔ είναι εκείνη που φέρνει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία.

Συμπλήρωσε ότι ο ΛΑΟΣ προσφέρθηκε να στηρίξει τη ΝΔ χωρίς ανταλλάγματα: «Αυτό που ζήτησα ήταν εξωτερική πολιτική που υφαίνεται στην Αθήνα και όχι στην Ουάσιγκτον, πιο φιλολαϊκή πολιτική, κοινωνική ειρήνη στα θέματα των λαθρομεταναστών και της εγκληματικότητας και μέτρα υπέρ του λαού και όχι των τραπεζών» σημείωσε.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι η μόνη περίπτωση μετεκλογικής συνεργασίας είναι μεταξύ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ: «Οι Αμερικανοί θέλουν να τελειώσουν και το Κυπριακό και το Σκοπιανό και το Αιγαίο. Μόνο ο ένας από τους δύο δεν μπορεί να πάρει αυτό το φορτίο. Κι οι δυο μαζί, πιστεύουν οι Αμερικανοί, μπορούν. Δεύτερον, οι Βρυξέλλες θέλουν να επιβάλλουν σκληρότατους κανόνες. Ένας από τους δύο δεν μπορεί, και οι δύο μαζί μπορούν.»

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk