Σύντομα επιχειρηματικά

* RΕDS: Οικοδομική άδεια εκδόθηκε από το αρμόδιο πολεοδομικό γραφείο, ύστερα από πολλές καθυστερήσεις, για τις εργασίες κατασκευής της α΄ φάσης (περίπου 31.000 τ.μ.) του εμπορικού πάρκου στο ακίνητο της Γυαλού στα Σπάτα Αττικής, ιδιοκτησίας της κατά 100% θυγατρικής της Γυαλού Εμπορικής & Τουριστικής ΑΕ, όπως ανακοίνωσε η RΕDS, η οποία αποτελεί τον βραχίονα του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ στον τομέα του real estate. * Εθνική Τράπεζα: Εγκαινιάστηκε το κτίριο Πληροφορικής και Οργάνωσης της τράπεζας στον Γέρακα Αττικής, από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλό της κ.

Σύντομα επιχειρηματικά | tovima.gr

* RΕDS: Οικοδομική άδεια εκδόθηκε από το αρμόδιο πολεοδομικό γραφείο, ύστερα από πολλές καθυστερήσεις, για τις εργασίες κατασκευής της α΄ φάσης (περίπου 31.000 τ.μ.) του εμπορικού πάρκου στο ακίνητο της Γυαλού στα Σπάτα Αττικής, ιδιοκτησίας της κατά 100% θυγατρικής της Γυαλού Εμπορικής & Τουριστικής ΑΕ, όπως ανακοίνωσε η RΕDS, η οποία αποτελεί τον βραχίονα του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ στον τομέα του real estate.

* Εθνική Τράπεζα: Εγκαινιάστηκε το κτίριο Πληροφορικής και Οργάνωσης της τράπεζας στον Γέρακα Αττικής, από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλό της κ. Τάκη Αράπογλου. Το νέο κτιριακό συγκρότημα είναι σχεδιασμένο με προδιαγραφές υψίστης ασφαλείας και εξοπλισμένο με μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής. * Αlapis: Τροποποιήθηκε ο σκοπός της θυγατρικής της Γερολυμάτος Cosmetics. Εχει ως κύριο σκοπό, συνοπτικά, την αντιπροσώπευση οίκων εσωτερικού και εξωτερικού για καλλυντικά παντός είδους, παραφαρμακευτικά προϊόντα (ΟΤC) και τροφές διαίτης, καθώς και την αγορά, εισαγωγή, διανομή, εξαγωγή και εν γένει την εμπορία και την παραγωγή στην Ελλάδα και στο εξωτερικό των προαναφερομένων προϊόντων και την παροχή κάθε είδους υπηρεσιών αισθητικής περιποίησης, φροντίδας και συμβουλών ως προς τη χρήση τους. * Ηλεκτρονική Αθηνών: Τη λειτουργία του νέου της ηλεκτρονικού καταστήματος γνωστοποίησε χθες η εταιρεία. Το κατάστημα αυτό σχεδιάστηκε με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών μέσα από έναν πλήρη και αξιόπιστο δικτυακό τόπο. Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί σε ένα «φιλικό προς τον χρήστη» περιβάλλον και να αναζητήσει αυτό που επιθυμεί μέσα από 4.000 προϊόντα, με φωτογραφίες και πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά.

Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk