Σε πορεία συνένωσης Vodafone – hellas online

Πιο κοντά στη συνένωση βρίσκονται η Vodafone με την hellas online, μετά το πρόσφατο, επιτυχημένο deal. Αν και η αναφορά που έκανε χθες, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone κ. Ν. Σοφοκλέους για τη συνεργασία με την hellas online και την παροχή συνδυασμένων υπηρεσιών ήταν αρκετά σύντομη και παρέπεμψε σε μελλοντική, λεπτομερέστερη παρουσίαση, εν τούτοις καλά πληροφορημένες πηγές της ελληνικής αγοράς…

Σε πορεία συνένωσης Vodafone – hellas online | tovima.gr

Πιο κοντά στη συνένωση βρίσκονται η Vodafone με την hellas online, μετά το πρόσφατο, επιτυχημένο deal.

Αν και η αναφορά που έκανε χθες, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone κ. Ν. Σοφοκλέους για τη συνεργασία με την hellas online και την παροχή συνδυασμένων υπηρεσιών ήταν αρκετά σύντομη και παρέπεμψε σε μελλοντική, λεπτομερέστερη παρουσίαση, εν τούτοις καλά πληροφορημένες πηγές της ελληνικής αγοράς τηλεπικοινωνιών αναφέρουν ότι μάλλον επίκειται «γάμος».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, σε πρώτη φάση η Vodafone μελετά να διευρύνει περαιτέρω τη συμμετοχή της στο μετοχικό κεφάλαιο της hellas online, η οποία σήμερα ανέρχεται σε 18,5%, ενώ στο απώτερο μέλλον οι δύο εταιρείες προσανατολίζονται σε μια πιο μόνιμη συνένωση δυνάμεων, πιθανότατα κάτω από την «ομπρέλα» της Vodafone.

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας αναφέρθηκαν εξάλλου στα νέα προϊόντα και υπηρεσίες, τα οποία έχουν στόχο, όπως επεσήμανε ο κ. Σοφοκλέους, να αυξήσουν το μερίδιο της εταιρείας, η οποία αφενός λόγω της κρίσης και αφετέρου λόγω άλλων αρνητικών συγκυριών αναμένει για το 2009 τζίρο κατά 10% μειωμένο σε σχέση με την περασμένη χρονιά.

Η νέα σειρά προγραμμάτων Vodafone Unlimited παρέχει προς τους χρήστες της απεριόριστη επικοινωνία προς κινητά Vodafone, αλλά και δωρεάν χρόνο ομιλίας προς τα άλλα δίκτυα και σταθερά τηλέφωνα. Επιπλέον, το Vodafone 360 που παρουσιάστηκε στη συνέντευξη είναι μια νέα σειρά καινοτόμων διαδικτυακών υπηρεσιών τόσο για κινητά τηλέφωνα όσο και για ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Η νέα υπηρεσία παρέχει μια συνδυασμένη εμπειρία κινητού Ιnternet, καθώς επιτρέπει στον χρήστη να διατηρεί ενοποιημένη λίστα επαφών από όλα τα social networks στα οποία ανήκει και ακόμη να έχει λίστα μουσικής, φωτογραφιών, αλλά και υπηρεσίες χαρτών, καθώς και να επικοινωνεί με κάθε τρόπο με τις διάφορες ομάδες φίλων του.

Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk