ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ

Στο σφυρί το σπίτι του Αλ Καπόνε

ΣΙΚΑΓΟ Το σπίτι του διαβόητου αμερικανού κακοποιού Αλ Καπόνε, ο οποίος έδρασε στο προπολεμικό Σικάγο, θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει όποιος πλειοδοτήσει στον σχετικό πλειστηριασμό που διεξάγεται στις 8 Οκτωβρίου στο Χέιγουορντ του Γουισκόνσιν. Πρόκειται για ένα πέτρινο σπίτι, τμήμα μιας τεράστιας έκτασης 1.650 στρεμμάτων στο Βόρειο Γουισκόνσιν, η οποία δεν πωλείται. Εντός της υπάρχουν δύο πύργοι, οι οποίοι επίσης δεν πωλούνται. Η τιμή εκκίνησης για το σπίτι έχει οριστεί σε 1,8 εκατ.

Στο σφυρί το σπίτι του Αλ Καπόνε | tovima.gr

ΣΙΚΑΓΟ Το σπίτι του διαβόητου αμερικανού κακοποιού Αλ Καπόνε, ο οποίος έδρασε στο προπολεμικό Σικάγο, θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει όποιος πλειοδοτήσει στον σχετικό πλειστηριασμό που διεξάγεται στις 8 Οκτωβρίου στο Χέιγουορντ του Γουισκόνσιν.

Πρόκειται για ένα πέτρινο σπίτι, τμήμα μιας τεράστιας έκτασης 1.650 στρεμμάτων στο Βόρειο Γουισκόνσιν, η οποία δεν πωλείται. Εντός της υπάρχουν δύο πύργοι, οι οποίοι επίσης δεν πωλούνται. Η τιμή εκκίνησης για το σπίτι έχει οριστεί σε 1,8 εκατ. ευρώ. Ο Αλ Καπόνε διέμενε εκεί στα τέλη της δεκαετίας του 1920 και στις αρχές αυτής του ΄30, κατά τη διάρκεια της ποτοαπαγόρευσης.

Σύμφωνα με τοπικό θρύλο, τα φορτία με το απαγορευμένο αλκοόλ έφταναν σχεδόν καθημερινώς με… υδροπλάνα, η προσνήωση των οποίων γινόταν σε λίμνη που υπάρχει στο απέραντο κτήμα. Από εκεί το παράνομο εμπόρευμα μεταφερόταν με φορτηγά στο Σικάγο.

«Ο Αλ Καπόνε περνούσε πολύ καιρό εκεί. Είτε για να φέρει ουίσκι από τον Καναδά, είτε για ποιος ξέρει τι άλλο. Είναι ένα απίστευτο ακίνητο» λέει ο Τζον Κίνιαρ , αντιπρόεδρος της τράπεζας Chippewa Valley Βank που βγάζει σε πλειστηριασμό το σπίτι.

Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk