Οι λαθρομετανάστες του Καλέ

Μετά τη διάλυση του χαρτονένιου παραπήγματος στη «ζούγκλα» του Καλέ που επί οκτώ μήνες χρησιμοποιούσε ως κατάλυμα, ο 25χρονος Αφθα Γκουλ κοιμάται στο ύπαιθρο, με φόντο το δημαρχείο. Κατά την «επιχείρηση σκούπα-ισοπέδωση» ο αφγανός λαθρομετανάστης συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Λίλης, απ΄ όπου αργότερα αφέθηκε ελεύθερος, αφού διαπιστώθηκε ότι δεν είναι κακοποιό στοιχείο, αλλά θύμα ενός παράλογου πολέμου. Ο αρμόδιος για θέματα Μετανάστευσης υπουργόςΕρίκ Μπεσόνδιαβεβαίωσε χθες ότι οι ανήλικοι λαθρομετανάστες που συνελήφθησαν στο λιμάνι του Καλέ δεν πρόκειται ν΄ απελαθούν.

Μετά τη διάλυση του χαρτονένιου παραπήγματος στη «ζούγκλα» του Καλέ που επί οκτώ μήνες χρησιμοποιούσε ως κατάλυμα, ο 25χρονος Αφθα Γκουλ κοιμάται στο ύπαιθρο, με φόντο το δημαρχείο. Κατά την «επιχείρηση σκούπα-ισοπέδωση» ο αφγανός λαθρομετανάστης συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Λίλης, απ΄ όπου αργότερα αφέθηκε ελεύθερος, αφού διαπιστώθηκε ότι δεν είναι κακοποιό στοιχείο, αλλά θύμα ενός παράλογου πολέμου. Ο αρμόδιος για θέματα Μετανάστευσης υπουργόςΕρίκ Μπεσόνδιαβεβαίωσε χθες ότι οι ανήλικοι λαθρομετανάστες που συνελήφθησαν στο λιμάνι του Καλέ δεν πρόκειται ν΄ απελαθούν. (RΕUΤΕRS/ΡΑSCΑL RΟSSΙGΝΟL)

Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk