Ληστεία με ελικόπτερο στη Σουηδία

ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ. Σκηνή από ταινία νόμισαν ότι παρακολουθούν οι λίγοι αυτόπτες μάρτυρες που είδαν ελικόπτερο να προσγειώνεται στη στέγη κτιρίου εταιρείας η οποία εφοδιάζει με χαρτονομίσματα όλες τις ΑΤΜ της Στοκχόλμης. Οι δράστες της ληστείας χρησιμοποίησαν χειροβομβίδες, εκρηκτικά και καρφιά για να τρομοκρατήσουν γύρω στις πέντε τα ξημερώματα (τοπική ώρα) ακόμη και τους αστυνομικούς που δεν πρόλαβαν να τους κυνηγήσουν. Αφού φόρτωσαν πολλές τσάντες με χρήματα, εξαφανίστηκαν με το κλεμμένο ελικόπτερο, το οποίο βρέθηκε λίγο αργότερα εγκαταλειμμένο.

Ληστεία με ελικόπτερο στη Σουηδία | tovima.gr

ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ. Σκηνή από ταινία νόμισαν ότι παρακολουθούν οι λίγοι αυτόπτες μάρτυρες που είδαν ελικόπτερο να προσγειώνεται στη στέγη κτιρίου εταιρείας η οποία εφοδιάζει με χαρτονομίσματα όλες τις ΑΤΜ της Στοκχόλμης. Οι δράστες της ληστείας χρησιμοποίησαν χειροβομβίδες, εκρηκτικά και καρφιά για να τρομοκρατήσουν γύρω στις πέντε τα ξημερώματα (τοπική ώρα)

ακόμη και τους αστυνομικούς που δεν πρόλαβαν να τους κυνηγήσουν. Αφού φόρτωσαν πολλές τσάντες με χρήματα, εξαφανίστηκαν με το κλεμμένο ελικόπτερο, το οποίο βρέθηκε λίγο αργότερα εγκαταλειμμένο. Ενας ύποπτος ανακρίθηκε, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το ποσό που εκλάπη δεν έγινε αμέσως γνωστό.

Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk