Νέα αγωγή κατά πολιτικού από τον κ. Βγενόπουλο

Σε ακόμη μία προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά πολιτικού προσώπου προτίθεται να προχωρήσει η ΜΙG του κ. Α. Βγενόπουλου μετά τις αγωγές και μηνύσεις που είχε καταθέσει κατά του προέδρου του ΠαΣοΚ κ. Γ. Παπανδρέου – η οποία αποσύρθηκε τελικά- και του προέδρου του Συνασπισμού κ. Αλ. Τσίπρα, η οποία είναι ακόμη ενεργή. Ο όμιλος της ΜΙG ανακοίνωσε χθες ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά της υπουργού Εξωτερικών κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη με αφορμή δήλωσή της στην οποία κάνει λόγο για «λάσπη» …

Νέα αγωγή κατά πολιτικού από τον κ. Βγενόπουλο | tovima.gr

Σε ακόμη μία προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά πολιτικού προσώπου προτίθεται να προχωρήσει η ΜΙG του κ. Α. Βγενόπουλου μετά τις αγωγές και μηνύσεις που είχε καταθέσει κατά του προέδρου του ΠαΣοΚ κ. Γ. Παπανδρέου – η οποία αποσύρθηκε τελικά- και του προέδρου του Συνασπισμού κ. Αλ. Τσίπρα, η οποία είναι ακόμη ενεργή.

Ο όμιλος της ΜΙG ανακοίνωσε χθες ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά της υπουργού Εξωτερικών κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη με αφορμή δήλωσή της στην οποία κάνει λόγο για «λάσπη» εναντίον της από τον όμιλο Βγενόπουλου και αφήνει αιχμές για ενδεχόμενο εκβιασμού.

«Δυστυχώς η ατεκμηρίωτη και συκοφαντική αναφορά της κυρίας Μπακογιάννη περί “εκβιασμού” απλώς για δημιουργία πολιτικών εντυπώσεωναλλά και ο χαρακτηρισμός του αιτήματός μας για διερεύνηση μιας υπόθεσης ως “λάσπης” μάς υποχρεώνουν να προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο όμιλος της ΜΙG. Η κυρία Μπακογιάννη έκανε λόγο για απρόκλητη επίθεση εναντίον της και προσπάθεια εμπλοκής της σε έναν επιχειρηματικό πόλεμο στον οποίο δεν έχει καμία θέση, με αφορμή την αναφορά που έκανε η ΜΙG περί ενδεχόμενης εμπλοκής της σε φερόμενη ευνοϊκή μεταχείριση της Αegean Αirlines για να πάρει άδεια στη γραμμή Αθήνα- Κωνσταντινούπολη.

«Ο κ. Βγενόπουλος δεν προσκομίζει κανένα στοιχείο το οποίο να δικαιολογεί τους ισχυρισμούς του. Πετάει λάσπη. Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη. Δεν έχω εκβιαστεί και δεν πρόκειται να εκβιαστώ από κανέναν» τόνισε χαρακτηριστικά προχθές η κυρία Μπακογιάννη, η οποία θα προσφύγει και αυτή στη Δικαιοσύνη.

Ακολούθησε χθες η ανακοίνωση της ΜΙG που κάνει λόγο για παρωχημένη πολιτική αντίδραση με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων και τον αποπροσανατολισμό. «Ανέφερε η κυρία Μπακογιάννη ότι “δεν έχει εκβιαστεί και δεν πρόκειται να εκβιαστεί από κανέναν”. Και αυτό είναι μια συνήθης πρακτική εντυπώσεων, διότι πρέπει να βρεθεί και ποιο κίνητρο είχε η κακιά εταιρεία ή ο κακός πολίτης για να ζητήσει διερεύνηση μιας υπόθεσης. Φυσικά επειδή τέτοιο θέμα δεν υφίσταται, δεν δίδεται και κανένα στοιχείο για το περιεχόμενο του δήθεν εκβιασμού» προσθέτει μεταξύ άλλων ο όμιλος του κ. Βγενόπουλου.

Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk