ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

Η προεκλογική περίοδος «τρέχει», οι υπουργοί κυνηγούν σταυρούς επανεκλογής, οι δημόσιες υπηρεσίες «πάγωσαν», αλλά τα προβλήματα θέριεψαν και «σκάνε» προτού έλθει η πολιτική αλλαγή. Τούτες τις ημέρες οι νησιώτες περιμένουν τα πλοία στα λιμάνια, εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένοι μετρούν απώλειες ετών, χάνουν δικαιώματα και αποταμιεύσεις, μένουν απροστάτευτοι, από μια αγορά που τινάχθηκε στον αέρα επειδή δεν υπήρξαν πρόνοιες ή επειδή οι αρμόδιοι υπουργοί δεν ήσαν σε θέση ή απλώς στη θέση τους προκειμένου να λάβουν τις απαιτούμενες αποφάσεις.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ | tovima.gr

Η προεκλογική περίοδος «τρέχει», οι υπουργοί κυνηγούν σταυρούς επανεκλογής, οι δημόσιες υπηρεσίες «πάγωσαν», αλλά τα προβλήματα θέριεψαν και «σκάνε» προτού έλθει η πολιτική αλλαγή.

Τούτες τις ημέρες οι νησιώτες περιμένουν τα πλοία στα λιμάνια, εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένοι μετρούν απώλειες ετών, χάνουν δικαιώματα και αποταμιεύσεις, μένουν απροστάτευτοι, από μια αγορά που τινάχθηκε στον αέρα επειδή δεν υπήρξαν πρόνοιες ή επειδή οι αρμόδιοι υπουργοί δεν ήσαν σε θέση ή απλώς στη θέση τους προκειμένου να λάβουν τις απαιτούμενες αποφάσεις.

Αυτή η κατάσταση είναι προκλητικά απαράδεκτη και δεν επιτρέπεται σε ευνομούμενες κοινωνίες.

Προσβάλλει τους πολίτες, αποτελεί ύβριν για τη Δημοκρατία και ως εκ τούτου δεν μπορεί να γίνεται πλέον ανεκτή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk