Επίσημη, μέσω ανακοίνωσης, η αντίδραση της ΑΕΚ στη διαιτησία του κ. Δαλούκα

Την επίσημη αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ, μέσω ανακοίνωσης, είχε ως αποτέλεσμα η διαιτησία του Δαλούκα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν πως αδικήθηκαν κατάφορα. «Προειδοποιήσαμε ήδη τους αρμόδιους να αναλάβουν άμεσα τις ευθύνες τους, πριν να είναι αργά» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Την επίσημη αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ, μέσω ανακοίνωσης, είχε ως αποτέλεσμα η διαιτησία του κ. Δαλούκα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου οι κιτρινόμαυροι θεωρούν πως αδικήθηκαν κατάφορα.

Οι πρώτες αντιδράσεις εκδηλώθηκαν μέσω του γενικού αρχηγού, κ. Βασίλη Δημητριάδη το βράδυ της Τετάρτης (23/9), ενώ το μεσημέρι της Πέμπτης (24/9) η «Ενωση» απαίτησε ισότιμη αντιμετώπιση, επισημαίνοντας πως δεν ψάχνει για δικαιολογίες. Σε περίπτωση «που δεν λάβουν οι αρμόδιοι τις ευθύνες τους, θα πράξει η ΑΕΚ με όλα τα μέσα που διαθέτει».

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

«Μετά τη χθεσινή διαιτησία του κ.Δαλούκα, όπου αδικήθηκε κατάφορα η ομάδα μας και αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα του αγώνα, έχουμε να επισημάνουμε ότι:

Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες, αλλά απαιτούμε ισότιμη αντιμετώπιση. Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου, τώρα που είναι ακόμα η αρχή.

Προειδοποιήσαμε ήδη τους αρμόδιους να αναλάβουν άμεσα τις ευθύνες τους, πριν να είναι αργά. Αν δεν τον πράξουν, θα το πράξει η ΑΕΚ με όλα τα μέσα που διαθέτει».

Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk