ΕΣΡ

Παραφωνίες σε δύο κανάλια

Παραβιάσεις της πολιτικής πολυφωνίας στα κεντρικά δελτία ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Αlpha όσον αφορά το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ και του Σκάι όσον αφορά το ΚΚΕ και τον ΛΑΟΣ διαπίστωσε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης για την προηγούμενη εβδομάδα και καλεί τους εκπροσώπους των σταθμών να δώσουν εξηγήσεις. Συγκεκριμένα το ποσοστό προβολής του ΚΚΕ στον Αlpha ανήλθε στο 4,9% και του ΣΥΡΙΖΑ στο 3%, ενώ στον Σκάι η προβολή του ΚΚΕ ήταν μόνο 3,9% και του ΛΑΟΣ 2,1%. Επίσης, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Συμβουλίου κ.

Παραφωνίες  σε δύο κανάλια | tovima.gr

Παραβιάσεις της πολιτικής πολυφωνίας στα κεντρικά δελτία ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Αlpha όσον αφορά το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ και του Σκάι όσον αφορά το ΚΚΕ και τον ΛΑΟΣ διαπίστωσε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης για την προηγούμενη εβδομάδα και καλεί τους εκπροσώπους των σταθμών να δώσουν εξηγήσεις. Συγκεκριμένα το ποσοστό προβολής του ΚΚΕ στον Αlpha ανήλθε στο 4,9% και του ΣΥΡΙΖΑ στο 3%, ενώ στον Σκάι η προβολή του ΚΚΕ ήταν μόνο 3,9% και του ΛΑΟΣ 2,1%.

Επίσης, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Συμβουλίου κ. Ι. Λασκαρίδης, τα γραφεία του ΕΣΡ επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) που βρίσκεται στη χώρα μας προκειμένου να παρακολουθήσει την εκλογική διαδικασία. Ενας εκ των εκπροσώπων της ομάδας πρόκειται να παρακολουθήσει τη διαδικασία καταμέτρησης της πολιτικής πολυφωνίας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk