Ξεχώρισαν

«Το ακούω από τότε που ήμουν μωρό» (σχολιάζοντας τα περί δικαίου φορολογικού συστήματος). «Επί των κυβερνήσεών σας έγινε… πρωτάθλημα η δημιουργική λογιστική και η παραποίηση στοιχείων». «Ξέρω ότι δεν είμαι ευχάριστος αυτή την ώρα». «Δεν υπάρχει κανένας στο ΠαΣοΚ να κάνει αυτοκριτική, μόνο αλαζονεία, οίηση και έπαρση. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι είμαι αλάνθαστος». «Πληρώναμε και θα πληρώνουμε τα δικά σας χρέη». «Δεν έχετε ούτε σχέδιο ούτε γνώση της πραγματικότητας».

Ξεχώρισαν | tovima.gr

OΙ ΑΤΑΚΕΣ
Κ. Καραμανλής:
«Το ακούω από τότε που ήμουν μωρό» (σχολιάζοντας τα περί δικαίου φορολογικού συστήματος).

«Επί των κυβερνήσεών σας έγινε… πρωτάθλημα η δημιουργική λογιστική και η παραποίηση στοιχείων».

«Ξέρω ότι δεν είμαι ευχάριστος αυτή την ώρα».

«Δεν υπάρχει κανένας στο ΠαΣοΚ να κάνει αυτοκριτική, μόνο αλαζονεία, οίηση και έπαρση. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι είμαι αλάνθαστος».

«Πληρώναμε και θα πληρώνουμε τα δικά σας χρέη».

«Δεν έχετε ούτε σχέδιο ούτε γνώση της πραγματικότητας». Γ. Παπανδρέου:
«Δεν λέμε ωραίες κουβέντες, αλλά υπεύθυνες κουβέντες». «Δεν δέχομαι να βάζετε στο στόμα μου πράγματα που δεν έχω πει».

«Εχουμε σχέδιο 100 ημερών για να ξαναξεκινήσει η οικονομία».

«Ο κ. Καραμανλής μιλάει σαν να ζει σε άλλη χώρα».

«Οταν μιλούσα για πράσινη ανάπτυξη, μου λέγατε για “πράσινα άλογα”».

«Ζητώ τη δύναμή σας, την εμπιστοσύνη σας, την ψήφο αυτοδυναμίας σας».

ΤΑ «ΧΑΡΤΙΑ»
Γ. Παπανδρέου: Εμφάνισε φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ) με ημερομηνία 10 Σεπτεμβρίου 2009, στο οποίο δημοσιεύεται απόφαση για αύξηση των μισθών στελεχών του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Κ. Καραμανλής: Αναφέρθηκε δύο φορές σε ΦΕΚ του Αυγούστου 2002 καταλογίζοντας στον κ. Παπανδρέου ότι συνυπέγραφε τον αποχαρακτηρισμό αναδασωτέων εκτάσεων στην Αττική («αν θέλετε, να σας το δείξω» του είπε, προσθέτοντας: «Δεν λέω ότι κατ΄ ανάγκην είναι έγκλημα».

Ο ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ
Σε δύο σημεία ο κ. Καραμανλής έδειξε εκνευρισμένος: Οταν απαντώντας στο θέμα που έθεσε ο κ. Παπανδρέου περί Stage τον διέκοψε ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ λέγοντάς του «άλλο σας ρωτάω» και εκείνος του αποκρίθηκε «μη με διακόπτετε». Επίσης, όταν ο τελευταίος έδειξε στην κάμερα το ΦΕΚ με τις προεκλογικές αυξήσεις που δόθηκαν σε στελέχη του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, ως χαρακτηριστικό παράδειγμακαι μάλιστα στο «παρά πέντε» των εκλογών- αδιαφάνειας και χαριστικών ρυθμίσεων. «Από πού κι ως πού οποιαδήποτε ρύθμιση ανάγεται στη σφαίρα της αδιαφάνειας;» είπε ο κ. Καραμανλής, ενώ ενοχλημένος έδειξε και με τις κατηγορίες που του απηύθυνε ο κ. Παπανδρέου ότι οδήγησε στην παραγραφή μεγάλες σκανδαλώδεις υποθέσεις.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk