Εκτός πολιτικής ο υφυπουργός Περιβάλλοντος

Την αποχώρησή του από την ενεργό πολιτική ανακοίνωσε χθες ο υφυπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Θεμιστοκλής Ξανθόπουλος, μιλώντας σε συνέδριο του ΤΕΕ για τις μελέτες των έργων. «Θεωρώ υποχρέωσή μου να αναλάβω το μερίδιο της δικής μου ευθύνης και να αφιερώσω το ενεργό υπόλοιπο της ζωής μου στην επανόρθωση ημαρτημένων. Γι΄ αυτό και έχω αποφασίσει από καιρό να απομακρυνθώ από το όποιο σύστημα εξουσίας κυβερνήσει τη χώρα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ξανθόπουλος. Επί του θέματος του συνεδρίου ο κ.

Εκτός πολιτικής  ο υφυπουργός  Περιβάλλοντος | tovima.gr

Την αποχώρησή του από την ενεργό πολιτική ανακοίνωσε χθες ο υφυπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Θεμιστοκλής Ξανθόπουλος, μιλώντας σε συνέδριο του ΤΕΕ για τις μελέτες των έργων.

«Θεωρώ υποχρέωσή μου να αναλάβω το μερίδιο της δικής μου ευθύνης και να αφιερώσω το ενεργό υπόλοιπο της ζωής μου στην επανόρθωση ημαρτημένων. Γι΄ αυτό και έχω αποφασίσει από καιρό να απομακρυνθώ από το όποιο σύστημα εξουσίας κυβερνήσει τη χώρα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ξανθόπουλος.

Επί του θέματος του συνεδρίου ο κ. Ξανθόπουλος υπεραμύνθηκε του Νόμου 3316/05 για τις μελέτες, τον οποίο χαρακτήρισε «ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον» και πρόσθεσε ότι ο εν λόγω νόμος αποσκοπεί στην παραγωγή τεχνικοοικονομικών ρεαλιστικών και άρτιων μελετών με διαφανές και αντικειμενικό σύστημα ανάθεσης και στην αναβάθμιση των κρατικών υπηρεσιών που τον εφαρμόζουν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk