Επιστολές προς ΤΟ ΒΗΜΑ

Μιχαλακοπούλου 80, Αθήνα 115 28 ● Τηλ.: 211-365.7000 ● Fax: 211-365.8004 ● Ε-mail: epistoles@tovima.gr Ο κ. Γ. Δημητρίου, από τη Θεσσαλονίκη, γράφει: Διαμαρτύρομαι για την προσπάθεια ορισμένων αμετανόητων να εκβιάσουν «Το Βήμα» της ελεύθερης πληροφόρησης και να καθυποτάξουν την ιστορική πραγματικότητα στην κομματική τους σκοπιμότητα. Ο σταλινισμός πέθανε, σύντροφοι. Πάρτε το χαμπάρι! Ο δρ Κωνσταντίνος Δ. Μάλλιος, καρδιολόγος, από την Αθήνα, γράφει:…

Μιχαλακοπούλου 80, Αθήνα 115 28 ● Τηλ.: 211-365.7000 ● Fax: 211-365.8004

● Ε-mail: epistoles@tovima.gr

«Χαμπάρι»
Ο κ. Γ. Δημητρίου, από τη Θεσσαλονίκη, γράφει:

Διαμαρτύρομαι για την προσπάθεια ορισμένων αμετανόητων να εκβιάσουν «Το Βήμα» της ελεύθερης πληροφόρησης και να καθυποτάξουν την ιστορική πραγματικότητα στην κομματική τους σκοπιμότητα. Ο σταλινισμός πέθανε, σύντροφοι. Πάρτε το χαμπάρι!

«Υποτίμησή μας»
Ο δρ Κωνσταντίνος Δ. Μάλλιος, καρδιολόγος, από την Αθήνα, γράφει:

Προς τι οι πολύωρες συσκέψεις των εκπροσώπων των μεγαλύτερων πολιτικών μας κομμάτων; Μα, για να αποφασίσουν αν οι δύο μονομάχοι στην τηλεοπτική τους εμφάνιση «θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους»… όρθιοι ή καθιστοί! Αλήθεια, γιατί οι πολιτικοί μας καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να υποτιμήσουν τη νοημοσύνη μας και συγχρόνως να αξιώσουν τη δουλειά τους; (γιατί η πολιτική την οποία ασκούν κάθε άλλο παρά λειτούργημα μπορεί να θεωρηθεί). Μήπως πιστεύουν ότι όποιος από τους δύο αρχηγούς παρουσιάσει την καλύτερη τηλεοπτική εικόνα θα «εισπράξει» και τις περισσότερες ψήφους; Πρόγραμμα για την οικονομική ανόρθωση της χώρας περιμένουμε να μας εξαγγείλουν και όχι τα υπέρ και τα κατά κάποιου… καταναλωτικού αγαθού! Ισως περισσότερη σοβαρότητα να μην ήταν περιττή. «Ασφυκτική πίεση»
Ο κ. Θεμ. Χρ. Σαράκος, από την Εκάλη της Αθήνας, γράφει:

Με λύπη μου αναγκάζομαι να γράψω την επιστολή αυτή. Πιστεύω ότι μεγάλο μέρος του πολιτικού κόσμου της χώρας όπως και της οικονομικής ολιγαρχίας και των Μ.Μ. Επικοινωνίας δεν έχουν καταλάβει καθαρά ότι το χρονικό διάστημα που έρχεται μετά την επιλογή της νέας κυβέρνησης μετά τις 4.10.2009 θα είναι πολύ δύσκολο στη διακυβέρνηση της χώρας. Οι πιέσεις που θα δεχθεί η πατρίδα μας από τους ξένους παράγοντες θα είναι ασφυκτική. Το μεγάλο ερώτημα είναι η επόμενη κυβέρνηση θα έχει τη δύναμη να αντισταθεί; Ολοι οι παράγοντες του τόπου, πολιτικοί, Τύπος, εκπρόσωποι κοινωνικών ομάδων, επιχειρηματίες και μεγάλο μέρος γενικά του λαού θα βοηθήσουν όσο μπορούν; Η μεγάλη ευθύνη θα καταλογισθεί στα ΜΜΕ και μετά σε όλους εμάς. Ακόμη η δύσκολη οικονομική περίοδος που διανύουμε δεν βοηθά καθόλου. Ο Θεός βοηθός. «Προφανώς εκ λάθους»
Ο κ. Θεόδωρος Ρουσόπουλος γράφει: Σε δημοσίευμα της κυρίας Λώρης Κέζα («Το Βήμα», 20.9.2009, σελ. Α24) αναφέρεται ότι οι πρώην υπουργοί κκ. Μπασιάκος και Κοντός «ισχυρίστηκαν ότι υπάκουαν σε οδηγίες του κ. Θ. Ρουσόπουλου». Προφανώς εκ λάθους παρεισέφρησε η εν λόγω φράση διότι ουδείς τέτοιος ισχυρισμός κατετέθη ποτέ, είτε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, είτε στην προανακριτική έρευνα της Δικαιοσύνης, είτε ακόμη και σε οποιαδήποτε δημόσια δήλωση των προαναφερθέντων πρώην υπουργών.

Μιχαλακοπούλου 80, Αθήνα 115 28 ● Τηλ.: 211-365.7000 ● Fax: 211-365.8004

● Ε-mail: epistoles@tovima.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk