Οι τελευταίες πρόβες του Μάικλ ΤζάκσονΠρεμιέρα και στην Ελλάδαγια την ταινία «This Is It»στις 28 Οκτωβρίου

Για τις 28 Οκτωβρίου προγραμματίστηκε η παγκόσμια πρεμιέρα, σε διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, της ταινίας This Is It, όπου καταγράφονται οι τελευταίες πρόβες του Μάικλ Τζακσον εν όψει των εμφανίσεών του στο Λονδίνο.

Για τις 28 Οκτωβρίου προγραμματίστηκε η παγκόσμια πρεμιέρα, σε διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, της ταινίας «This Is It», όπου καταγράφονται οι τελευταίες πρόβες του Μάικλ Τζακσον εν όψει των εμφανίσεών του στο Λονδίνο.

«Ο Μάικλ Τζάκσον έχει έναν ‘στρατό’ θαυμαστών σε όλο τον κόσμο. Θέλαμε να δώσουμε τη δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να τιμήσουν την εκπληκτική διαδρομή του» δήλωσε ο κ. Τζεφ Μπλέικ της Sony Pictures.

Το This Is It, σε σκηνοθεσία Κένι Ορτέγκα, του χορογράφου που είχε επιλέξει ο Τζάκσον για τις εμφανίσεις του στο Λονδίνο, περιλαμβάνει σκηνές από τις πρόβες, αλλά και από τα παρασκήνια, πριν τη μεγάλη επιστροφή στη σκηνή του βασιλιά της ποπ.

Το υλικό κινηματογραφήθηκε στο Λος Αντζελες από τον Μάρτιο μέχρι και τα τέλη Ιουνίου, λίγες ημέρες πριν τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον.

Η ταινία θα προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες για δύο εβδομάδες.

Πολιτισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk