Ψήφο συνείδησης ζητούν οι Οικολόγοι Πράσινοι από τους πολίτες, στην εκλογική τους διακήρυξη

«Πράσινες διεξόδους» για την αντιμετώπιση της κρίσης προτείνουν οι Οικολόγοι Πράσινοι, στην εκλογική τους διακήρυξη, που έχει τίτλο «Οικολόγοι Πράσινοι: Ψήφος συνείδησης. Γιατί η νέα Βουλή χρειάζεται τις ιδέες της Οικολογίας». Διακαναλική συνέντευξη την Πέμπτη το μεσημέρι.

«Πράσινες διεξόδους» για την αντιμετώπιση της κρίσης προτείνουν οι Οικολόγοι Πράσινοι, στην εκλογική τους διακήρυξη, που έχει τίτλο «Οικολόγοι Πράσινοι: Ψήφος συνείδησης. Γιατί η νέα Βουλή χρειάζεται τις ιδέες της Οικολογίας».

Στη διακήρυξη τονίζεται ο στόχος για 100 χιλιάδες «πράσινες» θέσεις εργασίας και επισημαίνεται ότι «σε συνθήκες λιτότητας, γινόμαστε διπλά φτωχοί αν η ποιότητα της ζωής μας εξαρτάται κυρίως από την αγοραστική δύναμη».

Παράλληλα με τις αναφορές στο περιβάλλον, τη φύση και τα συλλογικά αγαθά προβάλλονται οι στόχοι για ανοικτή κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, ενώ τονίζεται ότι το έλλειμμα δικαιωμάτων των μεταναστών βλάπτει σοβαρά και τους Ελληνες.

Η διακήρυξη καταλήγει με έκκληση προς τους πολίτες για ψήφο συνείδησης προς τους Οικολόγους Πράσινους, αγνοώντας τα μηνύματα για μια ακόμη λευκή επιταγή σε κόμμα εξουσίας.

«Η εκλογική ενίσχυση των Οικολόγων Πράσινων θα φέρει στο προσκήνιο προτάσεις που δίνουν προτεραιότητα στις πραγματικές ανάγκες ολόκληρης της κοινωνίας. Έχουμε το θάρρος να πούμε ότι τα αγαθά που δεν αγοράζονται με χρήμα, είναι ίσως τα πιο σημαντικά» ανέφερε η κυρία Ιωάννα Κοντούλη, δεύτερη επικεφαλής της εκστρατείας.

Οι Οικολόγοι θα παραχωρήσουν διακαναλική συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk