Ο Λουτσιάνο αποχώρησε από την προπόνηση της Ξάνθης

Δύο είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κ. Γιάννης Μαντζουράκης, ενόψει του ντεμπούτου που πρόκειται να κάνει για αυτή την σεζόν στον πάγκο της Ξάνθης, στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη. Λίγο πριν από το τέλος της πρωϊνής προπόνησης της Τετάρτης ο Λουτσιάνο αποχώρησε, καθώς αισθάνθηκε πόνους στο δικέφαλο, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κουκιέλκα που αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση.

Δύο είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κ. Γιάννης Μαντζουράκης, ενόψει του ντεμπούτου που πρόκειται να κάνει για αυτή την σεζόν στον πάγκο της Ξάνθης, στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη.

Λίγο πριν από το τέλος της πρωϊνής προπόνησης της Τετάρτης ο Λουτσιάνο αποχώρησε, καθώς αισθάνθηκε πόνους στο δικέφαλο, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κουκιέλκα που αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της Ξάνθης, πάντως, στην προπόνηση της Πέμπτης θα φανεί αν ο Βραζιλιάνος μπορέσει να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα με τον Αρη.

Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk