«Είμαστε πιο έμπειροι και ισχυροί»

Κανείς δεν θα τολμήσει να επιτεθεί στο Ιράν, τονίζει ο Μ.Αχμαντινετζάντ

Καμία δύναμη δεν θα τολμήσει να επιτεθεί στο Ιράν δήλωσε ο ιρανός πρόεδρος, Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ και κάλεσε παράλληλα τις ξένες δυνάμεις να αποσύρουν τα στρατεύματά τους από την περιοχή, τονίζοντας ότι «η ρίζα όλων των συγκρούσεων είναι η παρουσία των ξένων δυνάμεων».

Ο ιρανός πρόεδρος, Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ δήλωσε πως καμία δύναμη δεν θα τολμήσει να επιτεθεί στο Ιράν και κάλεσε τις ξένες δυνάμεις να αποσύρουν τα στρατεύματά τους από την περιοχή.

«Καμία δύναμη δεν θα τολμήσει να σκεφτεί να επιτεθεί στο Ιράν», τόνισε ο ιρανός πρόεδρος σε ομιλία του που μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση, με αφορμή την ετήσια παρέλαση των ιρανικών στρατευμάτων για την επέτειο του πολέμου Ιράν-Ιράκ.

«Οι ένοπλες δυνάμεις μας θα κόψουν τα χέρια οποιουδήποτε θελήσει να μας επιτεθεί πριν προλάβει να τραβήξει τη σκανδάλη», είπε χαρακτηριστικά ο ιρανός πρόεδρος και πρόσθεσε πως «καμία δύναμη στον κόσμο έχει την τόλμη να επιτεθεί στο Ιράν γιατί είμαστε πιο έμπειροι και ισχυροί από ποτέ».

Ο Αχμαντινετζάντ ζήτησε επίσης να αποχωρήσουν τα ξένα στρατεύματα από την περιοχή. «Σας συμβουλεύω να επιστρέψετε στις χώρες σας και να χρησιμοποιήσετε τις τεράστιες στρατιωτικές δαπάνες για να λύσετε τα προβλήματα των λαών σας. Είναι το καλύτερο για σας», επισήμανε.

«Η ρίζα όλων των συγκρούσεων στην περιοχή είναι η παρουσία των ξένων δυνάμεων», υπογράμμμισε ο ιρανός πρόεδρος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk