Αιχμές κατά της ΥΠΕΞ

Την Ντόρα Μπακογιάννη κατηγορεί η Olympic για την υπόθεση της σύνδεσης με Κωνσταντινούπολη

Αιχμές κατά της υπουργού Εξωτερικών αφήνει η MIG σχετικά με την παραχώρηση άδειας εκτέλεσης δρομολογίων της Aegean προς και από την Κωνσταντινούπολη. Σε ανακοίνωσή της η επιχείρηση σημειώνει με έμφαση ότι υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα.

Αιχμές κατά της υπουργού Εξωτερικών, κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη αφήνει η MIG σχετικά με την παραχώρηση άδειας εκτέλεσης δρομολογίων της Aegean προς και από την Κωνσταντινούπολη. Σε ανακοίνωσή της η επιχείρηση σημειώνει με έμφαση ότι υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα.

Στην ανακοίνωση η Marfin σημειώνει ότι θα ζητήσει από τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου να ανοίξει «ο φάκελος Aegean» και να εξεταστούν όλες οι διοικητικές πράξεις και εγκρίσεις των τελευταίων ετών.

«Θα ζητήσουμε από τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις επικείμενες εκλογές να ανοίξει τον φάκελο AEGEAN και να εξετάσει όλες τις διοικητικές εγκρίσεις και πράξεις των τελευταίων ετών, ώστε να πληροφορηθεί η ελληνική κοινωνία αν υπήρξαν παρανομίες ή αθέμιτες πρακτικές» αναφέρεται.

Και συνεχίζει: « Η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή όχι μόνον για τις τεράστιες ζημιές του Δημοσίου, αλλά και λόγω ενδεχόμενης εμπλοκής της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία εκτός από πανίσχυρη υπουργός είναι και στενή φίλη της οικογένειας Βασιλάκη».

Σχετικά με την κριτική που έκανε η Aegean στη συνέντευξη Τύπου κατά την παρουσίαση της Olympic Air, η Marfin τόνισε ότι «οι απειλές και προειδοποιήσεις για το τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον, αποδεικνύουν την δυσφορία της εταιρείας που θα πρέπει να μπει πλέον στον ανταγωνισμό χωρίς να επωφελείται από τις ευμενείς γιααυτήν συνθήκες του παρελθόντος».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk