«Βαποράκι» πέφτει σε ξέρα

«Λαβράκι» έπιασαν οι τελωνιακοί στη Μυτιλήνη με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, καθώς συνέλαβαν έναν 31χρονο από την Εσθονία ο οποίος επιχείρησε να εισαγάγει στην Ελλάδα μεγάλη ποσότητα ηρωίνης. Οπως έγινε γνωστό ο 31χρονος, ο οποίος ταξίδευε με πλοιάριο της γραμμής Αϊβαλί- Μυτιλήνη, είχε στην κατοχή του 5 κιλά καθαρής ηρωίνης. Τον αλλοδαπό συνόδευε μια νεαρή συμπατριώτισσά του, η οποία μόλις αντιλήφθηκε τους τελωνειακούς που έκαναν έλεγχο έσπευσε να εξαφανιστεί.

«Βαποράκι» πέφτει σε ξέρα | tovima.gr

«Λαβράκι» έπιασαν οι τελωνιακοί στη Μυτιλήνη με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, καθώς συνέλαβαν έναν 31χρονο από την Εσθονία ο οποίος επιχείρησε να εισαγάγει στην Ελλάδα μεγάλη ποσότητα ηρωίνης.

Οπως έγινε γνωστό ο 31χρονος, ο οποίος ταξίδευε με πλοιάριο της γραμμής Αϊβαλί- Μυτιλήνη, είχε στην κατοχή του 5 κιλά καθαρής ηρωίνης. Τον αλλοδαπό συνόδευε μια νεαρή συμπατριώτισσά του, η οποία μόλις αντιλήφθηκε τους τελωνειακούς που έκαναν έλεγχο έσπευσε να εξαφανιστεί. Ο 31χρονος κίνησε τις υποψίες των τελωνειακών όταν κατά τον έλεγχο άρχισε να κάνει συνεχώς τηλεφωνήματα από το κινητό του. Μαζί του είχε μια υφασμάτινη βαλίτσα, η οποία ήταν ειδικά διαμορφωμένη για τη μεταφορά των ναρκωτικών. Μάλιστα στον πάτο βρέθηκαν διάσπαρτα μπαχαρικά, προκειμένου να παραπλανήσουν τη μύτη του εκπαιδευμένου σκύλου, ο οποίος όμως εντόπισε αμέσως το φορτίο των ναρκωτικών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk