Επίσκεψη στον ΟΑΕΔ

Τις προτάσεις του ΛΑΟΣ για την καταπολέμηση της ανεργίας επανέλαβε ο Γ.Καρατζαφέρης

Την ανησυχία του για την αύξηση της ανεργίας τους επόμενους μήνες εξέφρασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ο οποίος επισκέφθηκε τον ΟΑΕΔ στον Πειραιά. Ο κ. Καρατζαφέρης επανέλαβε την πρόταση του κόμματός του για πενταετή θητεία, που αφορά σε άνεργους και οι οποίοι θα εργάζονται σε ακριτικές περιοχές.

Την ανησυχία του για την αύξηση της ανεργίας τους επόμενους μήνες εξέφρασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ο οποίος επισκέφθηκε τον ΟΑΕΔ στον Πειραιά.

Ο κ. Καρατζαφέρης επανέλαβε την πρόταση του κόμματός του για πενταετή θητεία, που αφορά σε άνεργους και οι οποίοι θα εργάζονται σε ακριτικές περιοχές.

«Για όποιον είναι άνεργος, χωρίς καμία άλλη διαδικασία -παρά μόνο με μία αίτηση- αναλαμβάνει την υποχρέωση η Πολιτεία μιας πενταετούς θητείας με δουλειά σε κάποια ακριτική περιοχή της χώρας. Σε κάθε άνεργο, ο οποίος έρχεται σε αυτό το πρόγραμμα, τού εξασφαλίζουμε στέγη δική του εφόσον θελήσει να μετακινηθεί στις ακριτικές περιοχές της χώρας, όπου θα αναπτυχθούν μονάδες παραγωγής προϊόντων ευρείας λαϊκής κατανάλωσης» εξήγησε.

«Κάτι πρέπει να αλλάξει» δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης λέγοντας ότι είναι αδιανότητο να μιλάμε για μια κοινωνία μη ταξική όταν ένα μεγάλο κομμάτι του ενεργού πληθυσμού της χώρας μένει έως και 4 χρόνια εκτός εργασίας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk