Ν. ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΣ «Κοστίζει η απουσία πράσινης πολιτικής»

Ικανοποιημένα εμφανίζονταν χθες το βράδυ τα στελέχη των Οικολόγων Πράσινων από την παρουσία του επικεφαλής της εκλογικής καμπάνιας του κόμματος κ. Νίκου Χρυσόγελου στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών. Ειδικά με την τελευταία τοποθέτησή του, όταν παρουσίασε ένα βαζάκι με μαύρο νερό που είχε φέρει μαζί του από τον Ασωπό και κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν συνειδητά. Ο κ. Χρυσόγελος πρότεινε ένα διαφορετικό μοντέλο οικονομίας με στροφή στην πράσινη ανάπτυξη. «Πέρσι δαπανήσαμε ένα δισεκατομμύριο ευρώ για να εισάγουμε ρεύμα από το Κοσλοντούι.

Ικανοποιημένα εμφανίζονταν χθες το βράδυ τα στελέχη των Οικολόγων Πράσινων από την παρουσία του επικεφαλής της εκλογικής καμπάνιας του κόμματος κ. Νίκου Χρυσόγελου στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών. Ειδικά με την τελευταία τοποθέτησή του, όταν παρουσίασε ένα βαζάκι με μαύρο νερό που είχε φέρει μαζί του από τον Ασωπό και κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν συνειδητά.

Ο κ. Χρυσόγελος πρότεινε ένα διαφορετικό μοντέλο οικονομίας με στροφή στην πράσινη ανάπτυξη. «Πέρσι δαπανήσαμε ένα δισεκατομμύριο ευρώ για να εισάγουμε ρεύμα από το Κοσλοντούι. Αν επενδύαμε αυτά τα χρήματα στην εξοικονόμηση ενέργειας, θα είχαμε 100.000

νέες θέσεις εργασίας» επισήμανε. Χαρακτήρισε κοστοβόρα την απουσία περιβαλλοντικής πολιτικής και όχι την πράσινη οικονομία. Οπως είπε, για την αντιμετώπιση των καταστροφών στην Ηλεία δαπανήθηκαν 15 δισ. ευρώ- για πρόληψη είχαν δοθεί μόνο 15 εκατ. ευρώ.

Σχετικά με το σκοπιανό ζήτημα, τάχθηκε υπέρ «της σύνθετης ονομασίας». Πάντως, δυσκολεύτηκε όταν ρωτήθηκε για παλαιότερη τοποθέτηση του κ. Μιχ. Τρεμόπουλου περί ύπαρξης μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk