Το ισοζύγιο των αρχηγών

Παρά τις γκρίνιες, όσοι παρακολούθησαν την τηλεμαχία μάλλον βγήκαν ωφελημένοι. Ακούστηκαν οι θέσεις όλων σε πολιτισμένο επίπεδο, αν και δεν υπήρξαν όλες τις φορές απαντήσεις στα ερωτήματα που τέθηκαν. Ενδιαφέρουσα πτυχή αποτέλεσαν τα απευθείας ερωτήματα τού ενός αρχηγού στον άλλον. Ο κ. Καραμανλής διαχειρίστηκε την πίεση η οποία του ασκήθηκε και υπερασπίστηκε τις επιλογές του. Υπηρέτησε το τρίπτυχο σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αξιοπιστία και δεν έχασε ούτε μία ευκαιρία να επιτεθεί στο ΠαΣοΚ.

Το ισοζύγιο των αρχηγών | tovima.gr

Παρά τις γκρίνιες, όσοι παρακολούθησαν την τηλεμαχία μάλλον βγήκαν ωφελημένοι. Ακούστηκαν οι θέσεις όλων σε πολιτισμένο επίπεδο, αν και δεν υπήρξαν όλες τις φορές απαντήσεις στα ερωτήματα που τέθηκαν. Ενδιαφέρουσα πτυχή αποτέλεσαν τα απευθείας ερωτήματα τού ενός αρχηγού στον άλλον.

Ο κ. Καραμανλής διαχειρίστηκε την πίεση η οποία του ασκήθηκε και υπερασπίστηκε τις επιλογές του. Υπηρέτησε το τρίπτυχο σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αξιοπιστία και δεν έχασε ούτε μία ευκαιρία να επιτεθεί στο ΠαΣοΚ.

Ο κ. Παπανδρέου ήταν καλά προετοιμασμένος και απέφυγε τα λάθη. Εντούτοις, δεν αξιοποίησε στο έπακρο τον αέρα αυτού που προηγείται. Αν και δέχτηκε προκλήσεις πολλές φορές, ήταν ελάχιστα συγκεκριμένος.

Η κυρία Παπαρήγα ήταν σταθερή. Δομημένη, με αυστηρό λόγο και σταράτη επιχειρηματολογία που απευθύνεται στο πολύ συγκεκριμένο ακροατήριο που ενδιαφέρει το ΚΚΕ.

Ο κ. Τσίπρας ήταν σοβαρός και συγκροτημένος. Απάντησε σωστά και ανάπτυξε με ευχέρεια τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε όλα τα θέματα. Εξέπληξε ευχάριστα και άφησε καλές εντυπώσεις.

Ο κ. Καρατζαφέρης είναι γνώστης των μυστικών της τηλεόρασης. Κινήθηκε στους γνωστούς λαϊκίστικους δρόμους και έπαιξε το χαρτί της σύγκρουσης με το σύστημα και τους μεγάλους.

Ο κ. Χρυσόγελος των Οικολόγων ήταν πολύ ευπρεπής. Αξιοποίησε στο μέτρο των δυνατοτήτων του κόμματός του τη μεγάλη ευκαιρία της συμμετοχής στη συζήτηση.

Ο κ. Γ. Φλέσσας είναι διευθύνων σύμβουλος της CΙVΙΤΑS.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk