Τιτλοποιήσεις leasing από την Τράπεζα Κύπρου

Την ολοκλήρωση της τιτλοποίησης ενήμερων απαιτήσεων leasing στην Ελλάδα ύψους 689,4 εκατ. ευρώ γνωστοποίησε το συγκρότημα της Τράπεζας Κύπρου με στόχο την ενίσχυση της ρευστότητάς της. Τα ομόλογα έχουν εκδοθεί από τη Μisthosis Funding Ρlc, εταιρεία ειδικού σκοπού, σύμφωνα με τους νόμους Αγγλίας και Ουαλλίας, και θα εισαχθούν στο Χρηματιστήριο της Ιρλανδίας, ενώ η έκδοση έχει διευθετηθεί από τη UΒS Ιnvestment Βank. Το αρχικά μεταβιβαζόμενο χαρτοφυλάκιο ανέρχεται σε 638,4 εκατ.

Τιτλοποιήσεις  leasing από  την Τράπεζα  Κύπρου | tovima.gr

Την ολοκλήρωση της τιτλοποίησης ενήμερων απαιτήσεων leasing στην Ελλάδα ύψους 689,4 εκατ. ευρώ γνωστοποίησε το συγκρότημα της Τράπεζας Κύπρου με στόχο την ενίσχυση της ρευστότητάς της. Τα ομόλογα έχουν εκδοθεί από τη Μisthosis Funding Ρlc, εταιρεία ειδικού σκοπού, σύμφωνα με τους νόμους Αγγλίας και Ουαλλίας, και θα εισαχθούν στο Χρηματιστήριο της Ιρλανδίας, ενώ η έκδοση έχει διευθετηθεί από τη UΒS Ιnvestment Βank.

Το αρχικά μεταβιβαζόμενο χαρτοφυλάκιο ανέρχεται σε 638,4 εκατ. ευρώ. Ομόλογα ποσού 363,9 εκατ. ευρώ κατατάσσονται στην κατηγορία Α και έχουν πιστοληπτική διαβάθμιση Αaa από τον οίκο Μoody΄s. Τα ομόλογα κατηγορίας Β και C, ύψους 274,4 εκατ. και 51,1 εκατ. ευρώ αντιστοίχως, δεν έχουν πιστοληπτική διαβάθμιση. Σημειώνεται ότι είναι η δεύτερη τιτλοποίηση με ελληνικά περιουσιακά στοιχεία από τράπεζα με έδρα εκτός Ελλάδας, σε συνέχεια αυτής των στεγαστικών δανείων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk