«Δεν προσκομίζει κανένα στοιχείο»

«Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη», απαντά η Ντόρα Μπακογιάννη

Για αδικαιολόγητη και απρόκλητη επίθεση κατηγορεί η υπουργός Εξωτερικών τον Ανδρέα Βγενόπουλο που την εμπλέκει στο θέμα παραχώρησης άδειας στην Aegean για δρομολόγια στη Κωνσταντινούπολη.

Για αδικαιολόγητη και απρόκλητη επίθεση κατηγορεί η Ντόρα Μπακογιάννη στον Α. Βγενόπουλο που την εμπλέκει στο θέμα παραχώρησης άδειας στην Aegean για δρομολόγια στη Κωνσταντινούπολη. Δεν έχω θέση σε αυτόν τον επιχειρηματικό πόλεμο ξεκαθαρίζει, τον κατηγορεί ότι «πετάει λάσπη» σε προεκλογική περίοδο χωρίς να προσκομίζει κανένα στοιχείο που να δικαιολογεί τους ισχυρισμούς του και τονίζει ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Ειδικότερα η ακριβής δήλωση της υπουργού Εξωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη:

«Με την σημερινή του δήλωση ο κ. Βγενόπουλος συνεχίζει την αδικαιολόγητη και απρόκλητη επίθεσή του εναντίον μου. Προσπαθεί με αυτό τον τρόπο να με εμπλέξει σε έναν επιχειρηματικό πόλεμο στον οποίο είναι προφανές ότι δεν έχω θέση.

»Ο κύριος Βγενόπουλος είναι εκπρόσωπος ισχυρών ελληνικών και ξένων επιχειρηματικών συμφερόντων. Σήμερα εκμεταλλεύεται την προεκλογική περίοδο για να εξυπηρετήσει τις επιδιώξεις του. Αρνούμαι να παίξω το παιχνίδι του. Δεν έχω εκβιαστεί και δεν πρόκειται να εκβιαστώ από κανέναν.

»Το Υπουργείο Εξωτερικών απάντησε από την πρώτη στιγμή αναλυτικά στα θέματα της αρμοδιότητας του. Έδρασε με απόλυτη διαφάνεια και εν γνώσει όλων των εμπλεκομένων φορέων και εταιρειών, συμπεριλαμβανομένης της Ολυμπιακής Αεροπορίας.

»Ο κύριος Βγενόπουλος δεν προσκομίζει κανένα στοιχείο το οποίο να δικαιολογεί τους ισχυρισμούς του. Πετάει λάσπη. Θα προσφύγω στην Δικαιοσύνη»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk