«Εισαγγελείς δεν υπάρχουν;»

Όργιο με τις προσλήψεις μέσω των προγραμμάτων Σταζ εν μέσω προεκλογικής περιόδου καταγγέλλει η ΓΣΕΕ

Μεσούσης της προεκλογικής περιόδου στον ΟΑΕΔ «έγινε ένα ‘όργιο’ με τις προσλήψεις Σταζ» καταγγέλει ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ.Παναγόπουλος. Υποστηρίζει ότι τα χρήματα είναι από πόρους του ΟΑΕΔ και όχι ευρωπαϊκά κονδύλια, μιλά για διαδικασία αδιαφανή «ως και παράνομη» και καλεί τη διακομματική επιτροπή να επιληφθεί του θέματος.

Εν μέσω της προεκλογικής περιόδου στον ΟΑΕΔ «έγινε ένα ‘όργιο’ με τις προσλήψεις Σταζ(Stage)» καταγγέλει ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ.Παναγόπουλος.

Υποστηρίζει ότι τα χρήματα είναι από πόρους του ΟΑΕΔ και όχι ευρωπαϊκά κονδύλια, μιλά για διαδικασία αδιαφανή «ως και παράνομη» και καλεί τη διακομματική επιτροπή να επιληφθεί του θέματος.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στον ΟΑΕΔ έκανε την εξής δήλωση:

«Μεσούσης της προεκλογικής περιόδου στον ΟΑΕΔ έγινε ένα ‘όργιο’ με τις προσλήψεις Σταζ, δηλαδή τα δήθεν Ευρωπαϊκά προγράμματα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας. Η ερευνά μας έδειξε πως ψεύδονται ασυστόλως!»

»Τα χρήματα είναι από πόρους του ΟΑΕΔ και η διαδικασία είναι σκοτεινή, υπόγεια, ύποπτη ως και παράνομη. Δέκα χιλιάδες και πλέον προσλήψεις έγιναν μετά την προκήρυξη των εκλογών και μάλιστα μετά την παραίτηση του Διοικητή προκειμένου να πολιτευτεί».

»Επιτέλους εισαγγελείς δεν υπάρχουν σε αυτή τη χώρα; Καλώ τη διακομματική επιτροπή να επιληφθεί του θέματος», καταλήγει ο κ. Παναγόπουλος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk