Φόβοι για νέα τρομοκρατική επίθεση στην Ινδία

Το υπουργείο Εξωτερικών της Αυστραλίας, με ταξιδιωτική οδηγία που εξέδωσε, προειδοποιεί τους υπηκόους του που επισκέπτονται την Ινδία ότι σχεδιάζεται νέα τρομοκρατική επίθεση στη Βομβάη.

Φόβοι για νέα τρομοκρατική επίθεση στην Ινδία | tovima.gr

Το υπουργείο Εξωτερικών της Αυστραλίας, με ταξιδιωτική οδηγία που εξέδωσε, προειδοποιεί τους υπηκόους του που επισκέπτονται την Ινδία ότι σχεδιάζεται νέα τρομοκρατική επίθεση στη Βομβάη. Στην οδηγία αναφέρεται ότι υπάρχουν έγκυρες πληροφορίες για ενδεχόμενη βομβιστική επίθεση στη Βομβάη, όπου τον περασμένο Νοέμβριο σημειώθηκαν πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις και μεταξύ των νεκρών
ήταν και Αυστραλοί.
Λόγω της ταξιδιωτικής οδηγίας, ο πολιτειακός πρωθυπουργός της Βικτόριας κ. Τζον Μπράμπι, που μεταβαίνει σήμερα στο Νέο Δελχί, ακύρωσε την προγραμματισμένη επίσκεψή του στη Βομβάη.
Ο κ. Μπράμπι επισκέπτεται την Ινδία για να καθησυχάσει την κυβέρνηση και τον λαό της χώρας αναφορικά με την ασφάλεια των Ινδών φοιτητών που σπουδάζουν στη Μελβούρνη.
Οι ξένοι φοιτητές αφήνουν στην Αυστραλία συνάλλαγμα 15 δισ. ετησίως, αλλά πρόσφατα σημειώθηκαν πολλές ρατσιστικές επιθέσεις σε βάρος τους στη Μελβούρνη και οι αρχές ανησυχούν μήπως οι Ινδοί στραφούν σε άλλες χώρες για τις ανώτατες σπουδές τους.

Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk