Τα ωφέλη στην Ελλάδα

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Austrian Airlines από τη Lufthansa

Αίσιο τέλος είχε η διαδικασία της εξαγοράς της Austrian Airlines από τη Lufthansa. Μέσα από τη σύμπραξή της με τον όμιλο Lufhtansa, η Αustrian η οποία εστιάζει στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη εξυπηρετώντας 44 προορισμούς σε 24 χώρες, θα συνεχίσει να προσφέρει υπηρεσίες ποιότητας.

Αίσιο τέλος είχε η διαδικασία της εξαγοράς της Austrian Airlines από τη Lufthansa.

Μέσα από τη σύμπραξή της με τον όμιλο Lufhtansa, η Αustrian η οποία εστιάζει στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη εξυπηρετώντας 44 προορισμούς σε 24 χώρες, θα συνεχίσει να προσφέρει υπηρεσίες ποιότητας.

Ο Διευθυντής της Austrian στην Ελλάδα κύριος Φίλιπ Νόρντφελντ δήλωσε: «H Lufthansa είναι ένας εξαιρετικός συνεργάτης για την Austrian Airlines καθώς θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε στους επιβάτες ένα μεγαλύτερο και πιο ελκυστικό δίκτυο προορισμών στο μέλλον.

Για την ελληνική αγορά αυτό σημαίνει ότι όχι μόνo θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας από Θεσσαλονίκη και Αθήνα για Βιέννη αλλά και ότι οι παροχές προς τους επιβάτες θα βελτιωθούν σημαντικά όντας μέλος πλέον του ομίλου Lufthansa.

Στόχος μας είναι να επωφεληθούμε της δυναμικής μας στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη καθιερώνοντας την Austrian Airlines και τη βάση της στη Βιέννη ως έναν υψηλής σημασίας κόμβο για τη Lufthansa, μεταφέροντας επιβάτες στο κεντρικό και ανατολικό τμήμα της Ευρώπης

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk