Ανακοίνωση για τη διπλή ανάπλαση

Άρρηκτα συνδεδεμένα το γήπεδο του ΠΑΟ με το εμπορικό κέντρο, λέει η κατασκευάστρια εταιρεία

Ανακοίνωση σχετικά με την κατασκευή του Γηπέδου του Παναθηναϊκού εξέδωσε η κατασκευάστρια εταιρεία Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική, σημειώνοντας ότι το Γήπεδο και το εμπορικό κέντρο είναι άρρηκτα συνδεδεμένα, βάσει νόμου που ψήφισε η Βουλή

Ανακοίνωση σχετικά με την κατασκευή του Γηπέδου του Παναθηναϊκού εξέδωσε η κατασκευάστρια εταιρεία Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική, σημειώνοντας ότι το Γήπεδο και το εμπορικό κέντρο είναι άρρηκτα συνδεδεμένα, βάσει νόμου που ψήφισε η Βουλή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το έργο της διπλής ανάπλασης μπορεί να συντελεσθεί μόνο όπως το ψήφισε η συντριπτική πλειοψηφία 257 βουλευτών της Βουλής των Ελλήνων, με τις διατάξεις των άρθρων 11 και 12 του ν.3481/2006.

» Η τύχη του γηπέδου του ΠΑΟ και του Εμπορικού Κέντρου στο Βοτανικό είναι άρρηκτα συνδεδεμένα. Έτσι άλλωστε χορηγήθηκε και η οικοδομική άδεια του γηπέδου του Παναθηναϊκού συνδεδεμένη με την κατασκευή του Εμπορικού Κέντρου.

» Η εκτιμηθείσα δε αποζημίωση της εταιρίας από επίσημα, κρατικά όργανα, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται το κόστος του εκτελεσθέντος έργου, είχε προσδιορισθεί στο ποσό των 280 εκατ. ευρώ.»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk