Λιγο πριν τις κάλπες

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας παρουσίασαν οι Οικολόγοι Πράσινοι

Αισιόδοξοι για την είσοδό τους στη Βουλή εμφανίστηκαν οι Οικόλογοι Πράσινοι κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος, επικεφαλής του οποίου είναι η Μαρία Καλλή-Πίνιου, ιδρύτρια του Ιατρικού Κέντρου Αποκατάστασης Θυμάτων Βασανιστηρίων.

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας τους και την εκλογική τους διακήρυξη παρουσίασαν οι Οικολόγοι Πράσινοι στο εκλογικό περίπτερο του κόμματος στο Θησείο.

Συγκεκριμένα, στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν κατά σειρά οι: Μαρία Καλλή-Πίνιου, ιδρύτρια του Ιατρικού Κέντρου Αποκατάστασης Θυμάτων Βασανιστηρίων, Ηλίας Κατσούλης διευθυντής του περιοδικού Επιστήμη και Κοινωνία, Λυδία Κονιόρδου ηθοποιός, Γιώργος Κατσαδωράκης βιολόγος- περιβαλοντολόγος, Γεωργία Βαλαώρα περιβαλοντολόγος, Γιάννης Τζιώλας μηχανόλογος-ηλεκτρολόγος, Γιάννης Παρασκευόπουλος μέλος της εκτελεστικής γραμματείας των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ, Αριστείδης Παπαδάκης ιδρυτικό μέλος της Οικολογικής Παρέμβασης Ηρακλείου, Σοφία Παπαχρήστου σκηνοθέτης, Βασιλική Τσακίρη παιδαγωγός αναλφάβητων τσιγγάνικης καταγωγής, Θανάσης Κόκκινος πολιτικός μηχανικός και ο ευρωβουλευτής του κόμματος Μιχάλης Τρεμόπουλος.

«Η παρουσία των Οικολόγων Πράσινων στη Βουλή είναι απολύτως απαραίτητη για τη Δημοκρατία, την προστασία των ανθρώπινων δικαιωμάτων και του περιβάλλοντος» ανέφερε η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Μ. Καλλή.

Επιπλέον, απαντώντας στις κατηγορίες για απουσία των Οικολόγων Πράσινων από τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική, η κ. Καλλή είπε ότι «δεν έκαναν δηλώσεις για τις πυρκαγιές, αλλά ήταν στις πυρκαγιές».

Ο ευρωβουλευτής Μ. Τρεμόπουλος ανέφερε ότι «το κεφάλαιο που συσσωρεύσαμε στις ευρωεκλογές θα μείνει και θα τζιράρει τα επόμενα πέντε χρόνια».

Εξάλλου, ο κ. Τρεμόπουλος εξέφρασε την αισιοδοξία του για την είσοδο των Οικολόγων Πράσινων στη Βουλή.

«Στις 4 του Οκτώβρη δεν ψηφίζουμε μόνο για την κυβέρνηση αλλά και για το ποια οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική πολιτική θα έχουμε», είπε με τη σειρά του ο υποψήφιος στη Β’ Αθήνας, Νίκος Χρυσόγελος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk