ΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ

Η δελφινολογία που ξέσπασε πια ανοιχτά στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας, μαζί με την άρνηση παλαιών στελεχών να δώσουν εκλογική μάχη κάτω από τη σημαία του κόμματός τους, δείχνει καθαρά όχι μόνον ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν κατόρθωσε να υλοποιήσει τις υποσχέσεις που έδωσε- εδώ και πεντέμισι χρόνια…!- αλλά και ότι υπάρχει μια βαθύτερη κρίση στη συντηρητική παράταξη. Παρ΄ όλες τις αντίθετες δηλώσεις του κ. Καραμανλή, όλα δείχνουν ότι το κόμμα τον σπρώχνει προς την έξοδο.

ΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ  ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ | tovima.gr

Η δελφινολογία που ξέσπασε πια ανοιχτά στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας, μαζί με την άρνηση παλαιών στελεχών να δώσουν εκλογική μάχη κάτω από τη σημαία του κόμματός τους, δείχνει καθαρά όχι μόνον ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν κατόρθωσε να υλοποιήσει τις υποσχέσεις που έδωσε- εδώ και πεντέμισι χρόνια…!- αλλά και ότι υπάρχει μια βαθύτερη κρίση στη συντηρητική παράταξη. Παρ΄ όλες τις αντίθετες δηλώσεις του κ. Καραμανλή, όλα δείχνουν ότι το κόμμα τον σπρώχνει προς την έξοδο. Οσο για τις ανεπίσημες ακόμη απειλές ότι η Δεξιά θα προκαλέσει νέα εκλογική αναμέτρηση τον Μάρτιο, είναι πια απόδειξη αποδοχής της ήττας.

Ο διάλογος μεταξύ των δύο αρχηγών, την επόμενη Τρίτη, ίσως προδικάσει ραγδαίες εξελίξεις στην ελληνική πολιτική σκηνή, σε μια περίοδο οικονομικής, κοινωνικής και εθνικής κρίσης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk