Σύντομα επιχειρηματικά

* Τράπεζα Πειραιώς: Στο μετοχικό κεφάλαιο των Αdvent Τechnologies και Εlectronic Shipping Solutions, με αύξηση κεφαλαίου και με μειοψηφική συμμετοχή, εισήλθε η επενδυτική εταιρεία Ρiraeus Capital Μanagement μέσω του αμοιβαίου κεφαλαίου ΡiraeusΤΑΝΕΟ Capital Fund (ΡΤCΜ), που δημιούργησε η τράπεζα με την υποστήριξη του Ταμείου Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας (ΤΑΝΕΟ). * Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο: Σειρά από συναντήσεις για τα μέλη της διοικούσας επιτροπής και των επιτροπών του στη Βόρεια Ελλάδα, ήτοι την Επιτροπή Βορείου Ελλάδος και την Επιτροπή Προγράμματος και Σχεδιασμού, διοργανώθηκαν πρόσφατα.

Σύντομα επιχειρηματικά | tovima.gr

* Τράπεζα Πειραιώς: Στο μετοχικό κεφάλαιο των Αdvent Τechnologies και Εlectronic Shipping Solutions, με αύξηση κεφαλαίου και με μειοψηφική συμμετοχή, εισήλθε η επενδυτική εταιρεία Ρiraeus Capital Μanagement μέσω του αμοιβαίου κεφαλαίου ΡiraeusΤΑΝΕΟ Capital Fund (ΡΤCΜ), που δημιούργησε η τράπεζα με την υποστήριξη του Ταμείου Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας (ΤΑΝΕΟ).

* Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο: Σειρά από συναντήσεις για τα μέλη της διοικούσας επιτροπής και των επιτροπών του στη Βόρεια Ελλάδα, ήτοι την Επιτροπή Βορείου Ελλάδος και την Επιτροπή Προγράμματος και Σχεδιασμού, διοργανώθηκαν πρόσφατα. Τα μέλη των επιτροπών συναντήθηκαν με τους νέους αμερικανούς διπλωματικούς αξιωματούχους, την κυρία Catherine Κay, νέα γενική πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, και τον κ. David ΜcΝeill, νέο εμπορικό ακόλουθο της πρεσβείας. Συζητήθηκαν θέματα ανάπτυξης των διμερών εμπορικών σχέσεων, καθώς και τρόποι προώθησης της επιχειρηματικότητας στη Β. Ελλάδα. Ακολούθησε συνάντηση με τον βουλευτή Β΄ Αθηνών, υπεύθυνο για θέματα Ανάπτυξης του ΠαΣοΚ κ. Μ. Χρυσοχοΐδη, όπου συζητήθηκαν θέματα γενικής αναπτυξιακής πολιτικής. * Ηellas online: Την υλοποίηση υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας στην Τράπεζα Πειραιώς ολοκλήρωσε η εταιρεία. Πλέον όλες οι κατηγορίες τηλεφωνικών κλήσεων, αστικές, υπεραστικές, διεθνείς και κλήσεις προς κινητά όλων των υποκαταστημάτων της τράπεζας σε όλη την Ελλάδα, αλλά και των κεντρικών εγκαταστάσεων της τράπεζας, διεκπεραιώνονται μέσα από το τηλεπικοινωνιακό δίκτυο της Ηellas online. Η συγκεκριμένη λύση προσδίδει στην τράπεζα τα παρακάτω οφέλη: ελαχιστοποίηση των τηλεπικοινωνιακών δαπανών σε σχέση με τις υφιστάμενες δαπάνες, ενιαία χρέωση για τις αστικές και υπεραστικές κλήσεις, καθώς επίσης και ανταγωνιστικές χρεώσεις για κλήσεις προς κινητά και διεθνείς προορισμούς, υψηλή διαθεσιμότητα επικοινωνίας και αναλυτικό λογαριασμό κλήσεων.

* Γρ. Σαράντης: Ο κ. Κ. Σαράντης , αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, προέβη στις 17.9.2009 σε αγορά 12.511 μετοχών της εταιρείας στην τιμή των 4,71 ευρώ συνολικής καθαρής αξίας 58.917,54

ευρώ.

* Επιχειρήσεις Ηχου και Εικόνας: Σε σώμα συγκροτήθηκε το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, το οποίο εξελέγη με την από 17.9.2009 έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων, με θητεία ως τις 19.6.2011. Απαρτίζεται από τα κάτωθι μέλη: Ι. Βαρδινογιάννη, μη εκτελεστικό μέλος, Απ. Βούλγαρη, εκτελεστικό μέλος, Κ. Χατζηιωάννου, εκτελεστικό μέλος, Ν. Θεοφανόπουλο, μη εκτελεστικό μέλος, Ευ. Κώνστα, μη εκτελεστικό μέλος, Β. Γεωργιάδη, ανεξάρτητο μέλος και Αννα-Ειρήνη Γιάκου, ανεξάρτητο μέλος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk