Πάνω ο δείκτης καταναλωτικού κλίματος

Νέο ιστορικό υψηλό έχει σημειώσει ο δείκτης καταναλωτικού κλίματος CCΙ της Ρublic Ιssue τον Σεπτέμβριο- δηλαδή το κλίμα που διαμορφώθηκε στους καταναλωτές κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και μεσούσης της οικονομικής κρίσης. Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα, ο δείκτης καταναλωτικού κλίματος της Ρublic Ιssue καταγράφει ιδιαίτερα σημαντική αύξηση 11,5 μονάδων τον Σεπτέμβριο- και να σκεφθεί κανείς ότι κατά παράδοση ο Σεπτέμβριος είναι ένας δύσκολος οικονομικά μήνας λόγω των ιδιαίτερων εξόδων που έχει ο οικογενειακός προϋπολογισμός.

Πάνω ο δείκτης  καταναλωτικού  κλίματος | tovima.gr

Νέο ιστορικό υψηλό έχει σημειώσει ο δείκτης καταναλωτικού κλίματος CCΙ της Ρublic Ιssue τον Σεπτέμβριο- δηλαδή το κλίμα που διαμορφώθηκε στους καταναλωτές κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και μεσούσης της οικονομικής κρίσης.

Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα, ο δείκτης καταναλωτικού κλίματος της Ρublic Ιssue καταγράφει ιδιαίτερα σημαντική αύξηση 11,5 μονάδων τον Σεπτέμβριο- και να σκεφθεί κανείς ότι κατά παράδοση ο Σεπτέμβριος είναι ένας δύσκολος οικονομικά μήνας λόγω των ιδιαίτερων εξόδων που έχει ο οικογενειακός προϋπολογισμός. Είναι τέτοιες οι προσδοκίες που έχουν καλλιεργηθεί στους καταναλωτές ώστε ο συγκεκριμένος δείκτης υπερτερεί κατά 21,7 μονάδες σε σύγκριση με την αντίστοιχη τιμή τον Σεπτέμβριο του 2008.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk