Μετά τους «λοχαγούς» ξεκίνησαν αντάρτικο και οι «λοχίες» Αμφισβητείται ο κ. Καραμανλής Σχεδιάζουν έφοδο στη Ρηγίλλης το βράδυ των εκλογών – Αναμένουν εκλογική κατάρρευση ιστορικών διαστάσεων

Η προδιαγεγραμμένη ήττα της Νέας Δημοκρατίας επιταχύνει τις εσωκομματικές εξελίξεις στο κυβερνών κόμμα. Οι «στρατοί» των δελφίνων ανασυντάσσονται και όλοι κινούνται με το βλέμμα στην επομένη των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου. Η «μετακαραμανλική εποχή» θεωρείται δεδομένη και πολλοί αναζητούν πολιτική στέγη για την επόμενη ημέρα, ύστερα από τη συζητούμενη αποχώρηση του πρωθυπουργού κ. Κ. Καραμανλή από την ηγεσία της ΝΔ. Ηδη ο Πρωθυπουργός αμφισβητείται στο παρασκήνιο και πολλοί ετοιμάζονται να τον επικρίνουν για τις επιλογές του, μετά την ήττα που θα αναδείξει μια δομική και υπαρξιακή κρίση για τη ΝΔ.

Η προδιαγεγραμμένη ήττα της Νέας Δημοκρατίας επιταχύνει τις εσωκομματικές εξελίξεις στο κυβερνών κόμμα. Οι «στρατοί» των δελφίνων ανασυντάσσονται και όλοι κινούνται με το βλέμμα στην επομένη των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου. Η «μετακαραμανλική εποχή» θεωρείται δεδομένη και πολλοί αναζητούν πολιτική στέγη για την επόμενη ημέρα, ύστερα από τη συζητούμενη αποχώρηση του πρωθυπουργού κ. Κ. Καραμανλή από την ηγεσία της ΝΔ. Ηδη ο Πρωθυπουργός αμφισβητείται στο παρασκήνιο και πολλοί ετοιμάζονται να τον επικρίνουν για τις επιλογές του, μετά την ήττα που θα αναδείξει μια δομική και υπαρξιακή κρίση για τη ΝΔ. Αρνητικά μηνύματα φθάνουν από παντού και πολλοί φοβούνται ιστορική ήττα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk