Εριχναν φόλες σε κυνηγετικά σκυλιά

Τη δράση αγνώστων, οι οποίοι δηλητηρίασαν κυνηγετικά σκυλιά στην ευρύτερη περιοχή της Θερισιανής Μαδάρας, κατήγγειλαν κυνηγοί στον Κυνηγετικό Σύλλογο Χανίων. Οπως δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χαράλαμπος Μαρινάκης προχθές πρώτη ημέρα έναρξης της περιόδου του κυνηγιού για τον λαγό, κυνηγοί που βρέθηκαν στην περιοχή ανέφεραν ότι τα σκυλιά τους δηλητηριάστηκαν από αγνώστους. Στο σημείο έσπευσαν θυροφύλακες που προειδοποιούσαν τους κυνηγούς, ενώ το περιστατικό αποδίδεται σε «λαθροθήρες οι οποίοι επιδίδονται σε εμπορία θηραμάτων και ενοχλούνται από την παρουσία των κυνηγών».

Εριχναν φόλες σε κυνηγετικά σκυλιά | tovima.gr

Τη δράση αγνώστων, οι οποίοι δηλητηρίασαν κυνηγετικά σκυλιά στην ευρύτερη περιοχή της Θερισιανής Μαδάρας, κατήγγειλαν κυνηγοί στον Κυνηγετικό Σύλλογο Χανίων.

Οπως δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χαράλαμπος Μαρινάκης προχθές πρώτη ημέρα έναρξης της περιόδου του κυνηγιού για τον λαγό, κυνηγοί που βρέθηκαν στην περιοχή ανέφεραν ότι τα σκυλιά τους δηλητηριάστηκαν από αγνώστους. Στο σημείο έσπευσαν θυροφύλακες που προειδοποιούσαν τους κυνηγούς, ενώ το περιστατικό αποδίδεται σε «λαθροθήρες οι οποίοι επιδίδονται σε εμπορία θηραμάτων και ενοχλούνται από την παρουσία των κυνηγών».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk