Οι γυναίκες είναι μαρτυριάρες αλλά καλύτεροι σύντροφοι

Μια νέα έρευνα έρχεται να επιβεβαιώσει την κοινή πεποίθηση ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να κρατήσουν μυστικά. Μάλιστα η έρευνα κάνει ένα βήμα περισσότερο αφού αναφέρει ότι οι γυναίκες όχι μόνο δεν μπορούν να κρατήσουν ένα μυστικό αλλά το αποκαλύπτουν μέσα σε διάστημα μικρότερο των δύο ημερών. Στην έρευνα που έγινε στη Βρετανία έλαβαν μέρος τρεις χιλιάδες γυναίκες ηλικίας 18-65 ετών και διαπιστώθηκε ότι κατά βάση μια γυναίκα θα πει κάποιο μυστικό μέσα σε διάστημα 48 ωρών από τη στιγμή που το έμαθε.

ΛΟΝΔΙΝΟ. Μια νέα έρευνα έρχεται να επιβεβαιώσει την κοινή πεποίθηση ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να κρατήσουν μυστικά. Μάλιστα η έρευνα κάνει ένα βήμα περισσότερο αφού αναφέρει ότι οι γυναίκες όχι μόνο δεν μπορούν να κρατήσουν ένα μυστικό αλλά το αποκαλύπτουν μέσα σε διάστημα μικρότερο των δύο ημερών. Στην έρευνα που έγινε στη Βρετανία έλαβαν μέρος τρεις χιλιάδες γυναίκες ηλικίας 18-65 ετών και διαπιστώθηκε ότι κατά βάση μια γυναίκα θα πει κάποιο μυστικό μέσα σε διάστημα 48 ωρών από τη στιγμή που το έμαθε.

Επιπλέον, σύμφωνα με την έρευνα, το 40% των γυναικών δεν διστάζει να αποκαλύψεικαι μάλιστα γρήγορα- όχι μόνο πράγματα και ειδήσεις που αφορούν τα προσωπικά των άλλων αλλά ακόμη και πράγματα που τους έχουν πει εμπιστευτικά και έχει ζητηθεί η εχεμύθειά τους. Από την άλλη πλευρά, έρευνα που πραγματοποίησαν επιστήμονες του Πανεπιστημίου Ουάσιγκτον στο Σιάτλ δείχνει ότι οι γυναίκες είναι πιο πιστές σύντροφοι από τους άνδρες όσον αφορά την εμφάνιση μιας (σοβαρής) ασθένειας. Σύμφωνα με την έρευνα, οι άνδρες είναι επτά φορές πιο πιθανόν να εγκαταλείψουν την ασθενή σύντροφό τους από ό,τι οι γυναίκες που, όπως φαίνεται, στέκονται στο πλευρό του ασθενούς και προσπαθούν και να τον βοηθήσουν να ξεπεράσει το πρόβλημα αλλά και ταυτόχρονα να κρατήσουν όρθιο το σπίτι και την υπόλοιπη οικογένεια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Science
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk