ΓΟΒΕΣ-ΣΤΙΛΕΤΟ

Μπρος στα κάλλη τι ΄ναι οι κάλοι

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Oι γόβες-στιλέτο δίνουν αέρα και χάρη στις γυναίκες, και επιπλέον τις βοηθούν να στέκονται στο ύψος τους. Πλην όμως στην υγεία δεν κάνουν καλό και για τον λόγο αυτόν οι βρετανοί εργοδότες δεν πρέπει να υποχρεώνουν τις υπαλλήλους τους να τις φορούν για να γίνονται πιο εντυπωσιακές κατά την άσκηση των καθηκόντων τους (όπως λόγου χάρη, οι πωλήτριες και οι αεροσυνοδοί). Το ψήφισμα αυτό του συνεδρίου της Ομοσπονδίας Συνδικαλιστικών Ενώσεων της Βρετανίας, που έγινε …

Μπρος στα κάλλη τι ΄ναι οι κάλοι | tovima.gr

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Oι γόβες-στιλέτο δίνουν αέρα και χάρη στις γυναίκες, και επιπλέον τις βοηθούν να στέκονται στο ύψος τους. Πλην όμως στην υγεία δεν κάνουν καλό και για τον λόγο αυτόν οι βρετανοί εργοδότες δεν πρέπει να υποχρεώνουν τις υπαλλήλους τους να τις φορούν για να γίνονται πιο εντυπωσιακές κατά την άσκηση των καθηκόντων τους (όπως λόγου χάρη, οι πωλήτριες και οι αεροσυνοδοί). Το ψήφισμα αυτό του συνεδρίου της Ομοσπονδίας Συνδικαλιστικών Ενώσεων της Βρετανίας, που έγινε στο Λίβερπουλ, προκάλεσε την οργή του γυναικείου πληθυσμού ο οποίος προχωρεί με λάβαρο τη μόδα.

Γι΄ αυτό ακούστηκαν έντονες διαμαρτυρίες από επώνυμες κυρίες οι οποίες αρνούνται να παραιτηθούν του δικαιώματος να κάνουν χρήση αυτού του βασικού εξαρτήματος του κάλλους, παρ΄ όλο που με τον καιρό προκαλεί κάλους, μεταξύ των άλλων προβλημάτων που έχει εντοπίσει η ιατρική επιστήμη, όπως πόνοι στις αρθρώσεις, φουσκάλες στα δάχτυλα, δυσλειτουργία αρτηριών και άλλα. « Το συνέδριό μας θεωρεί ότι οι γόβες-στιλέτο είναι εξαιρετικές για τις επιδείξεις μόδας και για τα μπαρ, αλλά εντελώς ακατάλληλες για τους χώρους εργασίας» γράφει το σχετικό ανακοινωθέν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk