Νέο Ιkea από τις 14 Οκτωβρίου στη Λάρισα

Το νέο κατάστημα Ιkea που θα ξεκινήσει να λειτουργεί στις 14 Οκτωβρίου στη Λάρισα παρουσίασε χθες η Ηouse Μarket, μέλος του ομίλου Fourlis. Πρόκειται για το πέμπτο κατάστημα Ιkea σε Ελλάδα και Κύπρο, το οποίο θα έχει έκταση 18.500 τετραγωνικά μέτρα και θα διαθέτει ποικιλία 7.500 προϊόντων για το σπίτι. Το κατάστημα θα απασχολεί 290 υπαλλήλους και χωρίζεται σε τρία διαφορετικά τμήματα: το τμήμα όπου παρουσιάζονται τα έπιπλα, το τμήμα που διαθέτει είδη για τον οικιακό εξοπλισμό και το τμήμα της άμεσης παραλαβής των προϊόντων σε επίπεδες χάρτινες συσκευασίες.

Νέο Ιkea  από τις 14  Οκτωβρίου  στη Λάρισα | tovima.gr

Το νέο κατάστημα Ιkea που θα ξεκινήσει να λειτουργεί στις 14 Οκτωβρίου στη Λάρισα παρουσίασε χθες η Ηouse Μarket, μέλος του ομίλου Fourlis.

Πρόκειται για το πέμπτο κατάστημα Ιkea σε Ελλάδα και Κύπρο, το οποίο θα έχει έκταση 18.500 τετραγωνικά μέτρα και θα διαθέτει ποικιλία 7.500 προϊόντων για το σπίτι. Το κατάστημα θα απασχολεί 290 υπαλλήλους και χωρίζεται σε τρία διαφορετικά τμήματα: το τμήμα όπου παρουσιάζονται τα έπιπλα, το τμήμα που διαθέτει είδη για τον οικιακό εξοπλισμό και το τμήμα της άμεσης παραλαβής των προϊόντων σε επίπεδες χάρτινες συσκευασίες.

Διαθέτει επίσης εστιατόριο μη καπνιζόντων, χωρητικότητας 600 ατόμων και πάρκινγκ 1.136 θέσεων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk