«Ανάπτυξη έξυπνου οικισμού» στην Καλαμάτα από την Ιntrakat

Την υλοποίηση του έργου «ανάπτυξη έξυπνου οικισμού στην πόλη της Καλαμάτας» ανέλαβε η Ιntrakat υπογράφοντας τη σχετική σύμβαση προϋπολογισμού 1,99 εκατ. ευρώ με την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Στόχος είναι η υλοποίηση σε πιλοτικό επίπεδο ενός έξυπνου οικισμού στην πόλη της Καλαμάτας με την ανάπτυξη των αναγκαίων τηλεπικοινωνιακών υποδομών πρόσβασης χρηστών και υπηρεσιών. Ο «έξυπνος οικισμός» της Καλαμάτας βασίζεται σε ενσύρματη και ασύρματη ευρυζωνικότητα που υποστηρίζει την παράλληλη λειτουργία διαφόρων εφαρμογών.

«Ανάπτυξη έξυπνου οικισμού»  στην Καλαμάτα από την Ιntrakat | tovima.gr

Την υλοποίηση του έργου «ανάπτυξη έξυπνου οικισμού στην πόλη της Καλαμάτας» ανέλαβε η Ιntrakat υπογράφοντας τη σχετική σύμβαση προϋπολογισμού 1,99 εκατ. ευρώ με την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Στόχος είναι η υλοποίηση σε πιλοτικό επίπεδο ενός έξυπνου οικισμού στην πόλη της Καλαμάτας με την ανάπτυξη των αναγκαίων τηλεπικοινωνιακών υποδομών πρόσβασης χρηστών και υπηρεσιών.

Ο «έξυπνος οικισμός» της Καλαμάτας βασίζεται σε ενσύρματη και ασύρματη ευρυζωνικότητα που υποστηρίζει την παράλληλη λειτουργία διαφόρων εφαρμογών. Θα συνδεθούν στο δίκτυο οπτικής ίνας 254 κτίρια, που αντιστοιχούν κατ΄ ελάχιστο σε 330 συνδέσεις.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk